INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VERONA

Mandorlini şochează în Italia! » Reacţii incredibile ale fostului tehnician al CFR-ului

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 22 octombrie 2012 21:30

Andrea Mandorlini a lăsat mască Italia la ultima etapă din Serie B.

Tehnicianul celor de la Verona, ocupanta locului doi după 10 etape în liga secundă, a oferit o serie de declaraţii halucinante înaintea meciului cu Livorno, scor 2-0. Cea mai gravă? "Urăsc Livorno!", a fost mesajul italianului, preluat şi de galeria echipei sale.

Fanii Veronei au scandat trivialităţi la adresa lui Piermario Morosini, fotbalistul lui Livorno care a decedat anul trecut în timpul unui meci. Recitalul fostului antrenor al CFR-ului a continuat în timpul meciului, cînd, după golul de 2-0, le-a arătat degetul mijlociu suporterilor echipei gazde.

Presa din Italia scrie că partida va rămîne în istorie drept meciul ruşinii, iar tehnicianul este acuzat de discriminare şi denigrare! Comisia de Disciplină s-a sesizat în cazul lui Mandorlini, iar tehnicianul s-ar putea alege cu o suspendare drastică din partea forului italian. În plus, veronezii s-ar putea alege cu terenul suspendat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fotbalfan
fotbalfan  •  23 Octombrie 2012, 02:01

ft bine. sa-l suspende pe o perioada lunga! poate asa se gandeste sa vina inapoi la CFR :)

spivak
spivak  •  22 Octombrie 2012, 23:41

Halucinant! E peste poate, ţaţo!

gabrix_
gabrix_  •  22 Octombrie 2012, 23:32

asta ar fi bun la stelemeaua

Vezi toate comentariile (4)
Comentează