INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DIEGO MARADONA

Maradona, așteptat pentru testul ADN: 3 copii din Cuba susțin că sunt ai lui! Gianinna, fiica de 29 de ani, îl atacă: „Faci o echipă de fotbal”

sursă foto: reuters
sursă foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 18:07

Conform cotidianului argentinian „Clarin”, Diego Armando Maradona (58 de ani) ar avea 3 copii, nerecunoscuți încă, în Cuba.

Avocatul jucătorului, Matias Morla, a declarat pentru aceeași sursă: „Diego ar avea 3 copii în Cuba. O să-i recunoască oficial după testul ADN. Ar fi de la trei femei diferite”.

Dacă vestea ar fi adevărată, Maradona ar fi, în total, tatăl a 8 copii.

Una dintre fiicele marelui fotbalist, Gianinna, 29 de ani, nu pare foarte încântată de faptul că tatăl său ar fi avut o viață privată dezordonată. Aceasta ar fi scris pe Instagram: „Hai că mai trebuie 3 și ai echipă de fotbal. Tu chiar poți!”.

De-a lungul carieri sale de jucător profesionist, Maradona a evoluat pentru Argentinos Juniors, Boca Juniors, FC Barcelona, SSC Napoli, FC Sevilla și Newell's Old Boys.

91de selecții și 34 de goluri are Maradona în naționala Argentinei, pentru care a evoluat între 1977–1994 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
cristiano9ron
cristiano9ron  •  08 Martie 2019, 20:44

Fiisa defapt e oficata ca mostenirea se reduce! :))

brancusi
brancusi  •  08 Martie 2019, 20:06

Este intr-o disputa la baioneta cu Borcea!Singura diferenta e ca dintre urmasii lui Diego ar mai putea rasari un geniu,pe cand de la soferul lui Cornel Dinu...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează