INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2018

Maradona e fanul lui Putin: "Vrea să lucrez la organizarea CM 2018. Îl ador!"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2017 11:15

Diego Maradona are lipici la liderii mondiali controversați. După Fidel Castro și Hugo Chavez, argentinianul s-a declarat și "fanul lui Putin", cu care se va întâlni pe 1 iulie, la Moscova.

Președintele rus i-a promis și un rol activ în organizarea CM 2018. "M-a sunat și vrea să-mi dea să fac ceva pentru Rusia. Îl ador și chiar aș fi încântat să mă implic. Nu contează ce-o să-mi ofere. Cel mai important este să ne vedem, să discutăm și să fiu cu el", a spus "Butoiașul atomic", care, pentru a se pregăti, a plecat într-o "vizită de lucru" în Cuba.

Acolo a legat o prietenie specială cu fostul dictator Castro și s-a tratat pentru a scăpa de dependența de droguri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
almaviva
almaviva  •  27 Iunie 2017, 18:00

La cat il duce mintea lui odihnita, nu ma surprinde deloc. Sper insa ca si noul amic s-o ia pe calea celorlalti tovarasi de-ai lui recent disparuti: Fidel Castro, Hugo Chavez... Si asta cat mai rapid!

fibra
fibra  •  27 Iunie 2017, 15:00

Urmeaza Kim Jong un,la cata minte ii lipseste acestui talent uluitor ca fotbalist.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează