INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A MURIT DIEGO MARADONA

Maradona i-a cerut o avere pe tricoul său lui Berkovic, în 1994: „Un milion de dolari, glumești?!”

Maradona i-a cerut o avere pe tricoul său lui Berkovic, în 1994
Maradona i-a cerut o avere pe tricoul său lui Berkovic, în 1994

Articol de - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 17:01 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 17:26

Un fost internațional israelian, care moderează o emisiune de fotbal la Canalul 12, a dezvăluit un episod picant neștiut cu Maradona la amicalul cu Argentina din 1994, chiar înaintea CM din SUA. 

  • Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit, miercuri, 25 noiembrie 2020, la doar 60 de ani, din cauza unui stop cardio-respirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie.

La finalul partidei cu 50.000 de spectatori pe "Ramat Gan", Eyal Berkovic a vrut să facă schimb de tricouri cu Diego și a rămas stupefiat de răspunsul primit. "Un milion de dolari, glumești?!", s-a mirat fostul mijlocaș israelian. La care „El Diez” i-a confirmat: "Nu glumesc deloc!". Și a plecat spre vestiare cu tricoul mult dorit, dezamăgindu-l profund pe Eyal, care atunci juca la Maccabi Haifa.

"Și-a dorit să ia titlul și în 1990"

Un alt ziarist israelian, Asher Goldberg, de la Hadashot, a publicat ieri un reportaj special despre Maradona. Și-a amintit cum în 1990 a primit de la redactorul-șef al cotidianului sportiv misiunea de a însoți naționala Argentinei înainte de Mondialul din 1990 pe perioada petrecută la Ierusalim, unde albicelestii veniseră pentru un amical.

A plecat cu autocarul jucătorilor și a stat la doar un metru de Diego. S-au împrietenit repede. "El Pibe de Oro" credea că este un agent de securitate și, după vizita la Mormântul Sfânt, i-a cerut jurnalistului un pix si o foaie de hârtie pentru a scrie la Zidul Plângerii ce dorință avea! "Fericire poporului argentinian, să fie campion mondial din nou și sănătate tuturor!", a dezvăluit Goldberg. 

VIDEO A apărut înregistrarea apelului la Urgențe! Medicul personal al lui Maradona nu a spus în nicio clipă că Diego e cel care are nevoie de ajutor!

EXCLUSIV Jucătorul cu peste 100 de meciuri în România, despre întâlnirea și discuția cu Maradona » Cadoul și sfaturile primite de la argentinian: „Ne-a spus că așa ajungem fotbaliști”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează