INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALEGERI FIFA

Maradona nu crede că președintele UEFA va reforma forul mondial: ”Platini e un mincinos!”

Lui Maradona i-a cășunat și pe Platini (în medalion)
Lui Maradona i-a cășunat și pe Platini (în medalion)

Articol de - Publicat miercuri, 16 septembrie 2015 00:00

Fostul internațional argentinian nu l-a iertat nici pe Blatter, președintele demisionar: ”M-a interzis peste tot. Iar acum, el se află cu-n picior în închisoare, iar eu vorbesc cu voi”.

Michel Platini e favorit să devină noul președinte al forului mondial în urma alegerilor care vor avea loc la anul. Însă Diego Armando Maradona nu vede cu ochi buni venirea francezului în fotoliul de la Zurich.

Pentru fosta glorie a fotbalului argentinian, șeful UEFA e din același aluat ca Sepp Blatter, președintele demisionar. "Platini este un mincinos! Blatter l-a învățat să fure", a dat verdictul Diego într-un interviu acordat postului italian de televiziune "Piuenne".

După care "Butoiașul Atomic" și-a îndreptat tunurile spre dușmanul său de moarte: "Blatter mi-a închis porțile spre lumea fotbalului. M-a interzis peste tot. Iar acum, el se află cu un picior în închisoare, iar eu vorbesc cu voi. Asta demonstrează cine-i hoțul".

26 februarie 2016e data la care sînt programate alegerile prezidențiale la FIFA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  16 Septembrie 2015, 13:47

Platini are un rol foarte important in atribuirea campionatului mondial Qatarului, in schimbul unor contracte de miliarde pentru Franta !!! Din pacate am ajuns sa traim intr-o lume asa de corupta incat inlocuim un corupt cu altul

ralffy_mr
ralffy_mr  •  16 Septembrie 2015, 10:55

iar maradona este gras si urat!!! tot ce spune maradona =0 pt mine... nu stiu daca a avut vreo data vreo logica omul asta.. e clar cat de mult l-au afectat bautura si drogurile...si faima..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează