INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROBLEME

Marc Overmars a suferit un atac cerebral » Mesajul transmis de clubul unde activează ca director sportiv

Marc Overmars (49 de ani), fostul mare fotbalist olandez, a suferit un atac cerebral minor. Starea lui este stabilă în acest moment.
Marc Overmars (49 de ani), fostul mare fotbalist olandez, a suferit un atac cerebral minor. Starea lui este stabilă în acest moment.

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 decembrie 2022 20:15 / Actualizat vineri, 30 decembrie 2022 21:49

Marc Overmars (49 de ani), fostul mare fotbalist olandez, a suferit un atac cerebral minor. Starea lui este stabilă în acest moment.

Marc Overmars, mijlocaș legendar al lui Ajax, Arsenal și Barcelona, ocupă acum funcția de director sportiv la clubul Royal Antwerp. Gruparea belgiană a fost cea care a dezvăluit problemele medicale ale olandezului.

Antwerp, comunicat despre starea lui Overmars

„Marc Overmars s-a simțit rău noaptea trecută și a fost internat la spital, unde s-a constatat că a suferit un mic atac cerebral. Marc se simte bine acum, dar trebuie să se odihnească și să o ia ușor în perioada următoare.

El și familia lui se vor concentra pe recuperare și nu vor să ofere mai multe comentarii. Clubul nostru îi dorește o recuperare rapidă”, au transmis cei de la Antwerp, printr-un comunicat oficial.

Marc Overmars, cel mai bun fotbalist olandez al anului 1992, a avut o carieră fulminantă. Și-a început la Go Ahead Eagles, dar s-a consacrat la Ajax, club alături de care a cucerit trei titluri. În 1997 urma transferul la Arsenal. A câștigat un campionat și alături de „tunari”. A mai trecut și pe la Barcelona, înainte să își agațe ghetele în cui de la Go Ahead Eagles.

A îmbrăcat tricoul primei reprezentative a Olandei de 86 de ori și a marcat 17 goluri.

Overmars, probleme la Ajax

În primele luni ale acestui an, Marc Overmars a fost protagonistul unui scandal. A părăsit-o pe Ajax după aproape un deceniu în care a ocupat postul de director sportiv. Oficialul în vârstă de 48 de ani le trimitea „mesaje nepotrivite” colegelor.

„Îmi este rușine. Săptămâna trecută, am fost confruntat cu mai multe reacții asupra comportamentului meu și a modului cum a fost resimțit de alte persoane. Din păcate, nu am realizat că am depășit limitele, ceea ce a devenit evident în ultimele zile. Mă apăsa o presiune enormă", spunea Overmars într-un comunicat la momentul respectiv.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  31 Decembrie 2022, 12:20

Overmars a fost o adevarata "locomotiva" a echipelor in care a activat, in special pentru Ajax, Arsenal si "nationala" Tarilor de Jos! In prezentarea care i s-a facut s-a omis faptul ca a cucerit Liga Campionilor cu Ajax in 1995! Sper sa se recupereze rapid!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează