INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Marc Wilmots îl desființează pe Thierry Henry: "Este amatorism pur! Nu poți face asta!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 16:06

Marc Wilmots, omul care a condus-o pe Belgia până în sferturile Europeanului din vară a fost foarte critic la adresa noului secund al selecționatei țării sale, Thierry Henry.

Nemulțumirile legate de Henry sunt legate de ocupația secundară pe care o are acesta, cea de analist pentru televiziunea engleză Sky Sports.

"Este amatorism pur. Nu poți să fii om de televiziune și antrenor pentru o echipă națională în același timp", a declarat Wilmots.

4 ani a petrecut Marc Wilmots pe banca naționalei Belgiei, cu care a participat la Cupa Mondială din 2014 și EURO 2016

Considerat insuficient de abil astfel încât să exploateze potențialul unei naționale plină de vedete precum cea a Belgiei, Marc Wilmots a fost demis dupa turneul final din Franta.

În locul său a venit fostul antrenor al lui Everton, Roberto Martinez care l-a adus ca secund pe fostul mare atacant al lui Arsenal și Barcelona, Thierry Henry.

sursa: dailymail.co.uk

(George Vintilă) 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
maateyx8fc
maateyx8fc  •  24 Septembrie 2016, 18:17

Daca ar stii el de Darren Cahill.......

papa_poulette
papa_poulette  •  24 Septembrie 2016, 16:38

Hai ca se pricepe Wilmots.. a mancat bataie de la cea mai plictisitoare echipa a turneului, Portugalia..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează