INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Marca aruncă bomba: Gareth Bale, acord cu Jiangsu Suning, echipa lui Cosmin Olăroiu! Va primi un salariu uriaș

Gareth Bale // FOTO: Guliver/GettyImages
Gareth Bale // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 27 iulie 2019 09:21

Gareth Bale, 30 de ani, este tot mai aproape de a pleca de la Real Madrid și ar putea ajunge în China, la Jiangsu Suning, echipa lui Cosmin Olăroiu.

Marca, ziarul de casă al lui Real Madrid, anunță ca atacantul galez este la un pas de a realiza transferul la Jiangsu Suning. Ibericii scriu că există un acord și e nevoie doar stabilirea anumitor detalii. Acesta va semna un contract pe 3 ani pentru un salariu de 25 de milioane de euro.

Pleacă liber sau pe bani?

Jucătorul aruncat de Zidane de la Madrid urmează să-şi lichideze conturile cu Los Blancos. Fie îşi va rezilia înţelegerea valabilă până în 2022, cu compensaţiile de rigoare, fie chinezii vor achita o sumă de transfer, 20 de milioane plus bonusuri, o variantă avansată de presa din capitala Spaniei. De trei ori mai puţin decât cota sa de piaţă şi cu mult sub cât spera Florentino Perez să obţină pe galezul luat cu 101 milioane E în 2013. 

13 trofeea cucerit Bale cu Real Madrid, 4 Ligi, 3 Mondialuri ale Cluburilor, 3 Supercupe ale Europei, un titlu, o Cupă şi o Supercupă a Spaniei

Jiangsu Suning, echipa pregătită de Cosmin Olăroiu, este pe locul 6 în China, cu 26 de puncte, la 13 în spatele liderului Guangzhou Evergrande. Jiangsu l-a transferat recent pe fundașul brazilian Miranda, de la Inter, (Detalii AICI) și este parte din grupul Suning, care deține și 70% din echipa din Milano.

60.000.000 €este cota lui Gareth Bale, potrivit transfermarkt

Bale nu mai intră în planurile lui Zinedine Zidane și va pleca de la Real după 6 ani. Galezul a fost cumpărat în 2013 pentru 100 de milioane și a bifat 231 de meciuri și 102 goluri.

Vezi și:

VIDEO Real Madrid, umilită de Atletico Madrid! La pauză scorul era 0-5 + Aroganța lui Diego Costa înainte de a fi eliminat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
fortzzza
fortzzza  •  27 Iulie 2019, 12:59

Incredibil! N-a jucat nimic pana acum si se duce dupa bani. In loc sa ramana in Europa pe un salariu mai mic dar sa joace. Are o caruta de bani si tot mai vrea. @#$% Bale

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2133315653607049
Stanislav Gusat  •  27 Iulie 2019, 11:05

Stiti numai sa *** capu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  27 Iulie 2019, 10:50

O sa joace câteva meciuri se accidenteaza si o sa pape bani din contract până la sfârșit.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează