INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Marca sună alarma: 3 motive pentru care Valverde ar putea să plece de la Barcelona

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 12:25

Barcelona are un început perfect de sezon, 6 victorii în primele 6 meciuri, în toate competițiile. Deși jocul catalanilor este din ce în ce mai bun, situația la clubul blaugrana este una tensionată, susține astăzi Marca. 

Antrenorul Ernesto Valverde, aflat la al doilea sezon pe banca echipei, își va termina înțelegerea la finalul sezonului și încă nu a început negocierile pentru noul contract.

Jurnaliștii de la Marca au analizat situația și au prezentat trei motive care ar duce la terminarea contractului dintre Barcelona și Ernesto Valverde.

1. Transferuri ignorate

Barcelona a cheltuit 125 de milioane de euro pe transferurile din această vară, prin aducerile lui Lenglet, Malcom, Arthur și Arturo Vidal. Cu toate acestea, niciunul dintre jucătorii aduși nu și-a făcut loc în echipa de start, fiecare bifând puține minute.

279
de minute au jucat în total cei patru transferați, în 6 meciuri

Conducerea este nemulțumită că Valverde nu face rotații în echipă și că nu odihnește jucătorii de bază. Șefii echipei au în memorie eșecul cu Roma, din sferturile Champions League de anul trecut, când jucătorii de bază au părut obosiți.

2. Valverde e nemulțumit

Și Ernesto Valverde are motive de supărare. Antrenorul este deranjat de faptul că nu i s-a adus niciun fundaș stâga, după plecarea lui Lucas Digne la Everton, care să concureze cu Jordi Alba, și că Paulinho, care devenise un jucător important, a fost transferat în China, la Guangzhou.

3. Plecarea lui Robert Fernandez

Una dintre cele mai importante schimbări apărute la Barcelona a fost la nivelul conducerii. Robert Fernandez a plecat din funcția de secretar tehnic, iar în locul lui a fost adus Eric Abidal, fostul fundaș francez. Schimbarea l-ar putea afecta pe Valverde, Robert Fernandez fiind unul dintre cei mai importanți susținători ai antrenorului.

Valverde are opțiunea de a prelungi contractul cu Barcelona pe încă un an, dacă cele două părți vor ajunge la un acord. Dacă va pleca,  va ajunge la același număr de sezoane petrecute pe banca echipei precum Luis Enrique, 3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  21 Septembrie 2018, 14:24

Scrieti ca sa nu adormiti. Pana acum nu am vazut pe unul care a scris ca sa se afle in treaba,sa-si ceara scuze ca a luat-o pe aratura.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close