INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Amendă fabuloasă la Galatasaray: 150.000 de euro pentru coechipierul lui Cicâldău și Moruțan!

Amendă fabuloasă la Galatasaray: 150.000 de euro pentru coechipierul lui Cicâldău și Moruțan!
Amendă fabuloasă la Galatasaray: 150.000 de euro pentru coechipierul lui Cicâldău și Moruțan!

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2021 22:30 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 22:54

Meciul de debut al lui Cicâldău la Galatasaray de luna trecută, marcat cu un gol din penalty, a fost umbrit de bătaia dintre coechipierii săi, Marcao și Kerem Aktürkoğlu. Marcao a fost scos din lot și Galatasaray a anunțat azi că l-a amendat cu 150.000 de euro!

„Jucătorul nostru Marcos de Nascimento Teixeira a fost amendat cu 150.000 de euro din motive disciplinare. Acțiunile sale au atras această sancțiune, după meciul Giresunspor - Galatasaray”, a informat clubul turc pe Facebook. Fotbalistul brazilian fusese suspendat 8 etape de Federație.

30.000 de europe săptămână ia Marcao la Galatasaray

Deși echipa câștigase la Giresun cu 2-0, goluri Diagne și Cicâldău, ultimul din penalty, „în avion toată lumea a fost afectată de conflictul petrecut în minutul 63 al partidei, când brazilianul Marcao l-a bătut pe Kerem Aktürkoğlu" - a dezvăluit cotidianul turc Fotomac. 

Deranjat că Kerem, un jucător tânăr, i-a strigat „taci din gură!", Marcao l-a lovit cu capul în frunte și apoi cu palmele. Conflictul putea degenera, însă cei doi au fost despărțiți de Diagne și de Cicâldău. 

Aceștia au și fost lăudați de unul dintre jurnaliștii de la Fotomac, Serkan Korkmaz, care i-a atras atenția antrenorului Fatih Terim că „trebuie să-și pună problema de ce doar un jucător ce se dorește a fi vândut și un debutant au intervenit prompt ca să-i despartă și nu mai mulți dintre fotbaliștii Galatei?!". 

După intervenția VAR, Marcao a văzut direct cartonașul roșu, La sosirea pe aeroportul din Istanbul, Marcao nici n-a urcat în autocarul echipei, ci a plecat separat, cu o mașină.

„Strălucitori!” » Laude în presa turcă pentru Moruțan și Cicâldău, după Kasimpasa - Galatasaray

Tragerea la sorți pentru grupele Europa League » Pe cine înfruntă românii rămași în competiție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
969907806361734
Nedelcu Dan  •  03 Septembrie 2021, 06:57

Daca Kerem il batea pe Marcao, era considerat gest clar de rasism; asa, e doar un incident nevinovat. Cred ca e cazul sa ridicam si noi pumnul strins...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează