INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - MANCHESTER UNITED 3-1

Marcello Lippi: "FC Barcelona este cea mai bună echipă din toate timpurile"

FC Barcelona a cîştigat Liga Campionilor după 3-1 cu Manchester United
FC Barcelona a cîştigat Liga Campionilor după 3-1 cu Manchester United

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 30 mai 2011 19:07

Fostul selecţioner al Italiei, Marcello Lippi, a declarat într-un interviu acordat cotidianului Corriere della Sera, că formaţia spaniolă FC Barcelona, cîştigătoarea Ligii Campionilor în acest sezon, este cea mai bună echipă din toate timpurile.

"Barcelona are caracteristicile pentru a fi cea mai bună echipă din toate timpurile. Cu siguranţă există perioade de dominaţie excepţionale aşa cum s-a întâmplat cu Interul lui Herrera, cu Ajaxul anilor '70 sau Milanul lui Sacchi, dar în acest moment suntem în faţa unui fenomen cu adevărat unic. În afara unor jucători excepţionali, precum Messi, Xavi şi Iniesta, Barcelona are un joc fantastic. Atunci cînd pierd mingea rămîn în presing, iar între faza defensivă şi cea ofensivă există o tranziţie imediată. Acest lucru este decisiv", a spus Lippi, scrie Mediafax.

FC Barcelona a cîştigat trofeul Ligii Campionilor, al patrulea din istoria clubului, după ce a învins sîmbătă, pe Wembley, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia engleză Manchester United, în finala competiţiei. Golurile echipei spaniole au fost marcate de Pedro Rodriguez '27, Messi '54 şi Villa '69, în timp ce pentru formaţia Manchester a punctat Rooney '34. La finalul întâlnirii, managerul grupării engleze, Alex Ferguson a recunoscut că FC Barcelona este în prezent cea mai bună echipă din Europa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
tudyinlove
tudyinlove  •  30 Mai 2011, 23:06

De acum , da este cea mai buna. dar o sa isi gaseasca "nasul". Sezonul viitor numai castiga barca champions ligue

mariusss10
mariusss10  •  30 Mai 2011, 20:15

nuooo, cum? adica real madrid nu e cea mai tare si cr. ronaldo nu e cel mai bun fotbalist de care a auzit omenirea? nea lippi a imbatranit, nu stie, doar a castigat vreo 3 champions leag-uri si nush cate campionate si cupe la viata lui.... :)) eu cred ca sunt peste milan cu vreo 2 3 cm de PULpA...... :)))))))))

drack009
drack009  •  30 Mai 2011, 20:11
Postat de petru89 pe 30 Mai 2011, 19:33

da e peste cu 2-3 cm. :))

conteaza ca e mai sus..;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează