INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Marcello Lippi: „Situația asta îmi provoacă o senzație de vomă. Trimitem rachete pe Marte și nu găsim vaccinul pentru coronavirus?”

Marcello Lippi
Marcello Lippi

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 20:03

Antrenorul Marcello Lippi, 72 de ani, a vorbit despre cum gestionează italienii posibilitatea de a relua campionatul și despre situația generală referitoare la pandemia de coronavirus.

„Situația prin care trecem îmi provoacă o senzație de vomă. Mă înfurie! În fiecare zi auzim că suntem toți în aceeași barcă, dar fiecare face ce vrea de fapt, și pe plan științific și pe plan politic.

Suntem în 2020, putem să trimitem rachete pe Marte și nu putem să găsim vaccinul pentru coronavirus? 

De ce să nu revină fotbalul? Nu e ca acum 2 luni, când eram ca-ntr-un tsunami. Acum virusul a pierdut din putere și spitalele pot face față și se pot organiza. E multă demagogie în jurul fotbalului. E o industrie uriașă și trebuie tratată ca atare”, a declarat Marcelo Lippi pentru Radio Deejay.

„Vocea jucătorilor nu e luată suficient în considerare. Dacă revenim la antrenamente și la meciuri, nu vom putea respecta protocolul sanitar. Nu toate cluburile au infrastructura necesară. Nu are nici un sens să riscăm acum să începem când totul se poate opri imediat. Ce se întâmplă dacă un jucător e testat pozitiv?!”
Damiano Tommasi, președintele asociației jucătorilor din Italia

„Nu văd de ce nu putem aștepta până se mai lămurește situația. De ce să nu jucăm în iulie, mai curând decât în iunie? E adevărat, fotbalul de ajută să uiți de multe lucruri în cele 90 de minute, dar nu cred că oamenii pasionați de sport vor neapărat să vadă meciuri azi. Nu cred că mi-ar fi frică să joc dacă aș fi fotbalist acum, e mai important că toată Italia are probleme și mor oameni în fiecare azi. E nevoie de timp”
Cesare Prandelli

Dortmund - Schalke 4-0 // VIDEO Interviul laconic al lui Erling Haaland despre gestul de la final: „De ce ai făcut asta?” / „De ce nu?!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  17 Mai 2020, 07:36

si mie imi provoaca o senzatie *** cand vad ca un IQ atat de scazut a fost un mare antrenor. Om care crede ca totul se rezolva cu bani. Uneori in ecuatie mai intervine factorul timp care nu poate fi compensat intotdeauna.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10216741700672837
Kevin Mann  •  16 Mai 2020, 23:05

Nea’ Marcel, probabil să găsească vaccin pentru răceala chinezească, dar o să elimine virusul cam cum a eliminat complet gripa vaccinul pentru gripă. :) ————- Trebuie să învățăm să trăim cu dîns’ (cum se zice la Suceava :) ), și putem face asta întărindu-ne imunitatea prin nepurtarea măștii și ieșirea între oameni, în mulțime, de asemenea prin igiena personală zilnică.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează