INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Marcelo Bielsa, contrariat de ideile lui Pep Guardiola: „Pentru mine e un mister cum reușește să domine”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 18:41

Marcelo Bielsa (63 de ani), antrenorul lui Leeds United, e contrariat de felul în care elevii lui Pep Guardiola de la Manchester City reușesc să domine toate partidele.

Bielsa crede că partitura pe care campioana Angliei o interpretează în acest moment nu are nimic de-a face cu filosofia catalană, pe care Pep a dus-o aproape de perfecțiune.

„Am un argument când îmi exprim respectul și admirația față de Pep Guardiola. Nimeni nu poate copia frumuseștea jocului echipelor sale. El construiește echipe alpha! Nu contează jucătorii pe care îi are la dispoziție, are o capacitate incredibilă de a improviza. Nu-i poți analiza jocul, e un mister.

Deseori mă întreb: «Ce metode folosește? Ce trebuie să facem pentru a-l copia? Cum desface defensivele atât de compacte din Premier League?» Nu vom afla niciodată”, a declarat Bielsa într-o conferință de presă.

Bielsa e unul dintre oamenii de la care Pep s-a inspirat. Tehnicianul lui Manchester City l-a numit de mai multe ori „cel mai bun antrenor din lume” și s-a sfătuit cu el în 2008, în momentul preluării Barceloeni.

Vezi și: 

 
FOTO FABULOS Celebrul arbitru Mike Dean, șef de galerie! Reacție incredibilă la un meci al favoriților

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1206952492670572
Herascu Bogdan  •  15 Mai 2019, 07:59

Mare tâmpenie. Guardiola are cel mai previzibil joc din lume. Dar are jucători de atac cu 2 viteze peste orice fundaș. Desface apărări? Desface pe dracu'. Cu Leicester a fost nevoie de nebunia lui Kompani și de noroc. Nu băgau mingea in poarta 5 zile. I.a rupt Leicester, posesia a fost 56 la 44, moartea lui City. Fără posesie e moartă. Benzile, acolo de unde vin 80%din goluri, au fost praf. N.a mișcat nici Silva nici Sterling nici Sané. Șmecher mare Roberts! Guardiola fără mari jucători e un nimic. Are de învățat de la Benitez.

baba.pricina
baba.pricina  •  14 Mai 2019, 20:11

Va incing evreii de la Spurs pe 1 iunie! You never wank alone!

raikkonen79
raikkonen79  •  14 Mai 2019, 19:23
Postat de nebeleizis pe 14 Mai 2019, 18:52

Pai e simplu. Iei 11 jucatori foarte buni. Apoi mai iei 11 la fel de buni sa ai si o echipa de rezerve. Si cam asta e.

Total in acord cu colegul meu de suferinta. Sper sa ne bucuram pe 1 iunie. Forza Liverpool!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează