INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Un internațional român ar putea fi antrenat de Marcelo Bielsa » „El Loco”, pe lista scurtă

Marcelo Bielsa/ foto Imago Images
Marcelo Bielsa/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 16:26 / Actualizat vineri, 05 august 2022 16:42

Marcelo Bielsa (67 de ani), legendarul antrenor argentinian, este pe lista scurtă a lui Palermo, echipa la care joacă Ionuț Nedelcearu (26 de ani).

„El Loco” este liber de contract din februarie, când se despărțea de Leeds. Pe englezi i-a promovat în Premier League în 2020, iar în cazul în care ar semna cu Palermo ar avea misiunea de a urca din Serie B în Serie A.

Mingea e în terenul lui Dinamo » Murad, anunț de ultimă oră: „Până atunci mai aștept”
DINAMO
Mingea e în terenul lui Dinamo » Murad, anunț de ultimă oră: „Până atunci mai aștept”

Nedelcearu ar putea fi antrenat de Marcelo Bielsa

Palermo are aspirații mari din această vară, după ce clubul proaspăt promovat în Serie B a fost cumpărat de City Football Group. Șeicii din Emiratele Arabe Unite caută un antrenor cu nume care să o promoveze imediat pe Palermo în Serie A, iar Marcelo Bielsa este pe lista scurtă, notează jurnlistul italian Nicolo Schira.

Echipa din Sicilia s-a întărit în această perioadă de transferuri, unul dintre jucătorii aduși fiind Ionuț Nedelcearu. Pe internaționlul român, Palermo a plătit 1 milion de euro pentru a-l cumpăra de la Crotone. Fundașul retrogradase în Serie C cu fosta sa echipă.

Palermo l-a transferat în această vară și pe Mirko Pigliacelli, portarul italian care a evoluat la Universitatea Craiova în ultimii 4 ani

Bielsa a fost aproape de Athletic Bilbao

Marcelo Bielsa a fost dorit și de Athletic Bilbao în această vară, însă bascii l-au numit pe bancă pe Ernesto Valeverde, fostul tehnician de la Barcelona.

„El Loco” ar putea antrena în premieră în fotbalul italian, dacă ar ajunge la Palermo. Bielsa a mai fost sub contract și cu Lazio, însă doar pentru două zile. Pe 6 iulie 2016 semna cu romanii, dar pe 8 pleca de la echipă.

Citește și alte știri din fotbalul internațional

Prezentare grandioasă pe Camp Nou » Lewandowski, aproape de recordul lui Ibrahimovic

Legături cu mafia pariurilor ilegale?! O vedetă din Premier League, în centrul scandalului

Playtech: ȘOC TOTAL! Simona Halep și-a anunțat familia că se retrage din tenis! HALUCINANT ce mesaj i-a dat lui Stere Halep


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează