INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SELECȚIONER

Marcelo Bielsa, negocieri cu o națională de top din America de Sud

Marcelo Bielsa (67 de ani) ar fi foarte aproape să devină selecționerul naționalei Uruguayului. 
Foto: Getty Images
Marcelo Bielsa (67 de ani) ar fi foarte aproape să devină selecționerul naționalei Uruguayului. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 18:55 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 19:56

Marcelo Bielsa (67 de ani) ar fi foarte aproape să devină selecționerul naționalei Uruguayului. 

  • „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Argentinianul a negociat cu Federația de la Montevideo și va semna un contract valabil pe durata preliminariilor pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2026, găzduit de Canada, Mexic și Statele Unite, scrie cotidianul spaniol AS. 

Gafă a lui Vassaras sau jocuri politice la nivel înalt în Liga 1? Meciul echipei Primăriei PNL va fi arbitrat de un candidat PNL la postul de edil
CCA
Gafă a lui Vassaras sau jocuri politice la nivel înalt în Liga 1? Meciul echipei Primăriei PNL va fi arbitrat de un candidat PNL la postul de edil

Marcelo Bielsa, aproape să devină selecționerul naționalei Uruguayului 

Numirea lui Marcelo Bielsa pe banca uruguayenilor ar urma să fie făcută oficial zilele următoare. Contractul lui Marcelo Bielsa la cârma naționalei Uruguayului ar urma să se prelungească automat dacă argentinianul va califica naționala cu două titluri mondiale în palmares la turneul final de peste 3 ani, mai informează sursa citată. 

Naționala Uruguayului ar urma să fie a treia din cariera de antrenor al lui Marcelo Bielsa. Tehnicianul a mai fost selecționerul Argentinei între octombrie 1998 și septembrie 2004, dar și selecționerul lui Chile, în perioada august 2007 - februarie 2011. 

Marcelo Bielsa a mai activat în cariera de tehnician la Newell's Old Boys (Argentina), Atlas (Mexic), Club America (Mexic), Velez Sarsfield (Argentina), Espanyol Barcelona, Athletic Bilbao, Olympique Marseille, Lazio, Lille și Leeds United. De pe banca lui Leeds a plecat în februarie 2022, de atunci fiind liber de contract. 

Citește și: 

Carlo Ancelotti, îndrăgostit de Real: „N-aș putea antrena niciodată Barcelona. Sunt la cel mai mare club din lume”

Mesajul unui viitor campion cu Napoli: „Pentru Luciano Spalletti sunt ca o dinamită. Am 5 metri avantaj în dueluri cu orice fundaș”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează