INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Marcelo, declarație surprinzătoare: „Neymar este mai bun decât Hazard”

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2019 17:07

Marcelo (31 de ani, fundaș stânga) a vorbit pentru De Sola despre calitățile formidabile ale lui Neymar, dar și despre comparația dintre colegul său de la națională și Hazard.

Brazilianul a acceptat provocarea reporterului și a vorbit despre posibilitatea ca Neymar să se transfere la Real Madrid.

„Neymar este un jucător imprevizibil, foarte dificil de controlat. Când fundașul crede că a anticipat ce vrea să facă, el deja s-a gândit la altă mișcare. Este imposibil să te aperi împotriva lui.

Ar fi o mare plăcere pentru mine să-l văd pe Neymar la Real, dar nu sunt eu cel care decide. Neymar este un jucător uriaș, iar Real Madrid a făcut întotdeauna totul pentru a aduce cei mai buni jucători din lume”, a spus Marcelo.

De asemenea, Marcelo a făcut o comparație între noul său coleg de la gruparea „blanco”, Hazard, și conaționalul Neymar. 

„Eden este un jucător de excepție, cu foarte multă calitate, la fel ca Neymar. Comparându-i, pentru mine Neymar este mai bun”, a mai spus acesta.

20de trofee are Marcelo cu Real Madrid, în cele 13 sezoane petrecute de acesta pe „Santiago Bernabeu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  20 Iulie 2019, 19:08

Hazard este un jucator mediocru,care nu avea ce sa caute la Real Madrid!Afaceri intre cluburi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează