INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Marcelo Romero, demis după doar 10 meciuri la Malaga » Andaluzii au anunţat numele noului antrenor

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 08 martie 2017 12:06

Ieri, Malaga a anunţat despărţirea de tehnicianul Marcelo Romero, cel care semnase cu clubul andaluz la sfârşitul lunii decembrie. La scurt timp după, oficialii formaţiei spaniole au comunicat numele noului antrenor, Michel.

Marcelo Romero a semnat cu Malaga pe 28 decembrie, însă lucrurile nu au mers aşa cum s-ar fi aşteptat antrenorul uruguayan. În cele 10 partide disputate, trupa de pe "La Rosaleda" a înregistrat o singură victorie, două egaluri şi şapte înfrângeri, ducând echipa pe poziţia a 15-a, la şapte puncte de primul loc retrogradabil.

Tot ieri, clubul din Andaluzia a anunţat numele celui care va înlocui pe Romero. Acesta va fi Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo, cunoscut drept Michel, fost jucător important la Real Madrid, care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2017/2018.

În vârstă de 53 de ani, Michel are o experienţă importantă în antrenorat. Spaniolul şi-a început cariera la Rayo Vallecano şi a continuat cu Real Madrid Castilla, Getafe şi Sevilla.

În 2013, acesta a preluat-o pe Olympiacos, alături de care a câştigat două titluri şi o Cupă a Greciei. Ultima formaţie pregătită de Michel a fost Olympique Marseille, în sezonul 2015/2016.

A părăsit echipa înainte de încheierea campionatului, lasând-o pe poziţia a 15-a în Ligue 1.

Prima partidă a lui Michel pe banca lui Malaga va fi sâmbătă, de la ora 19:30, contra celor de la Alaves, pe "La Rosaleda".

surse: malagacf.com, dailymail.co.uk

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează