INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

video Marco van Basten, atac brutal la Ajax: „Nu mai pot să privesc echipa! În timpul meciului am mutat la film”

Marco van Basten, atac brutal la Ajax. Foto: Imago Images
Marco van Basten, atac brutal la Ajax. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 17:08 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 17:08

Situația teribilă a lui Ajax nu-l lasă indiferent pe Marco van Basten (58 de ani). Legendarul atacant i-a criticat dur pe „lăncieri”: „Nimeni nu mai vrea să aibă mingea, jucătorii pur și simplu n-au calitate”.

Ajax s-a transformat radical în această vară. Total. Director general nou, după demisia lui Edwin van der Sar, alt director sportiv, germanul Sven Mislintat (ex-Dortmund și Arsenal), antrenor schimbat, după un sezon cu Alfred Schreuder și Johnny Heitinga a apărut Maurice Steijn (fost la Breda și Sparta Rotterdam).

Mauro Icardi și-a făcut cadou cea mai scumpă mașină a momentului » L-a surclasat pe Cristiano Ronaldo!
INEDIT
Mauro Icardi și-a făcut cadou cea mai scumpă mașină a momentului » L-a surclasat pe Cristiano Ronaldo!

Ajax, un plus de 48,1 milioane în mercato

Mai important ca orice, 12 jucători achiziționați pentru o sumă totală de 108,3 milioane de euro. Din vânzări obținându-se 156,4 milioane. Un plus de 48,1 milioane.

A pornit cum nu se poate mai slab, cu o victorie (4-1 cu Heracles) și două egaluri (2-2 la Rotterdam cu Excelsior și 0-0 la Sittard cu Fortuna). Locul 11, cu 5 puncte!

Marco van Basten: „Nu mă mai simt bine privind jocul lui Ajax”

Analist la televiziunea batavă Ziggo Sport, Marco van Basten a demolat jocul și jucătorii lui Ajax. „Duminică, în timpul meciului Fortuna - Ajax, am schimbat postul TV pe Formula 1, am preferat să-l văd pe Max Verstappen în loc de repriza a doua de fotbal. Joi, la Ajax - Ludogorets (0-1), m-am uitat la un film”, a declarat legendarul golgheter olandez, ex-Ajax și Milan.

„Fotbalul ar trebui să fie distracție, dar eu nu mă mai simt bine privind Ajaxul. Nu mai pot. Nu-mi place Ajax. Nimeni nu mai vrea să aibă mingea, jucătorii pur și simplu n-au calitate. Poți da vina pe cine vrei, dar transferurile n-au fost bune”, a adăugat cel supranumit cândva San Marco.

Marco van Basten: „Fundașul dreapta Devyne Rensch e de nivelul lui Cambuur”

Van Basten, 58 de ani, a analizat unii jucători. „Mijlocaşul central Kenneth Taylor nu e de nivelul lui Ajax, iar fundașul dreapta Rensch e de Cambuur. Rensch e mereu neînțeles. Acum l-au dus pe Gaaei, dar nu cred că e mai bun”, s-a plâns fostul mare fotbalist, încheind stupefiat: „De ce să dai tu, Ajax, 14 milioane pentru Carlos Forbs? Merită atâția bani?”. Ultimul a fost adus de la formația de tineret a lui Manchester City. 

VIDEO. Rezumatul meciului Fortuna Sittard - Ajax (0-0)

Citește și:

„A luat foc” vestiarul la AS Roma! Jucătorii s-au ridicat împotriva lui Jose Mourinho

Și el l-a dezamăgit pe Hagi » Dat afară de Farul după două meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close