INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Marcos Rojo a rupt carantina și s-a dus să joace cărți și să fumeze » Chiar fratele lui a postat imaginile!

Marcos Rojo
Marcos Rojo

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2020 18:25

Marcos Rojo n-a mai suportat izolarea în Buenos Aires, impusă de autorități până pe 10 mai, și a părăsit domiciliul. 

Fundașul de 30 de ani, împrumutat de Man. United la Estudiantes La Plata, a fost descoperit la o partidă de cărți împreună cu fratele său Franco și mai mulți amici, în timp ce fumau, la finele săptămânii trecute! 

Marcos Rojo a rupt carantina și s-a dus să joace cărți și să fumeze » Chiar fratele lui a postat imaginile!

Degeaba a fost șters filmulețul compromițător de pe rețelele de socializare, postat chiar de fratele jucătorului. Clubul englez a aflat de isprava internaționalui cu 61 de meciuri pentru Argentina și mai mult ca sigur că îl va amenda când va reveni pe Old Trafford. 

Vinerea trecută, Rojo fusese surprins din nou "în ofsaid" de paparazzi în timp ce juca fotbal într-un parc din capitală.

Marcos Rojo povestește un episod INCREDIBIL cu Ibrahimovic: „Dacă mă prindea, mă omora”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează