INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

A stârnit un scandal monstru. Toată echipa este împotriva lui + Este în pericol la club și la națională

Marcus Rashford, „tratându-se” într-un club din Belfast
Marcus Rashford, „tratându-se” într-un club din Belfast

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 18:18 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 19:13

Coechipierii de la Manchester United sunt furioși pe Marcus Rashford, după ce au aflat că a mințit. Săptămâna trecută și-a motivat absența de la pregătiri spunând că e bolnav, dar în realitate a petrecut la Belfast, într-un club de noapte.

Marcus Rashford a reușit să scandalizeze pe toată lumea la Manchester United, cu escapada de săptămâna trecută. Inclusiv pe coechipierii care, conform tabloidului Daily Mail, s-au întors acum împotriva lui. Mai mult, cariera lui la club și în naționala Angliei ar fi în pericol - susține The Sun.

Burleanu a replicat, după atacul cu „clovni” lansat de Ceferin: „O să fiu sincer!”
FRF
Burleanu a replicat, după atacul cu „clovni” lansat de Ceferin: „O să fiu sincer!”

Marcus Rashford a fost scos din lot și amendat cu 760.000 de euro

The Sun a dezvăluit că Rashford a petrecut timp de 12 ore într-un club de noapte din Belfast, alături de un prieten și de două femei. Iar apoi,  în imposibilitatea de a mai ajunge la antrenament, l-a sunat pe managerul Erik ten Hag și i-a spus că e bolnav.

Ten Hag a aflat adevărul și, drept pedeapsă, l-a scos din lotul pentru meciul din Cupa Angliei cu Newport County (4-2), disputat duminica trecută. Totodată, l-a amendat cu salariul pe două săptămâni, circa 760.000 de euro.

The Sun susține că Marcus Rashford e în pericol și la club, și la națională

„Rashford a venit luni la baza de pregătire de la Carrington împreună cu fratele său, Dwaine Maynard, care-i este și agent, pentru o discuție de criză cu managerul Erik ten Hag. El și-a asumat toată responsabilitatea pentru cele întâmplate, dar cariera lui la club și în echipa națională e în pericol”, scrie The Sun.

Daily Mail, la rându-i, dezvăluie că, după ce au aflat că n-a fost de fapt bolnav, inclusiv coechipierii s-au întors împotriva lui: „Nu le-a venit să creadă că a fost în stare de așa ceva, la situația dificilă în care se află echipa la ora actuală”.

Marcus Rashford este recidivist. Are alte două cazuri de indisciplină la activ

The Sun scrie că este a treia oară când Rashford îi creează lui Ten Hag probleme de disciplină. La câteva ore după eșecul în fața lui Manchester City (0-3), din octombrie trecut, atacantul a fost surprins petrecând în club, cu ocazia zilei de naștere. „Inacceptabil!”, a comentat atunci tehnicianul olandez.

El îl pedepsise și sezonul trecut, trecându-l pe bancă, după ce jucătorul în vârstă de 26 de ani ratase un antrenament și motivase că nu s-a putut trezi.

VIDEO. Jurgen Klopp, surprins când a auzit că Sir Alex Ferguson a vrut de două ori să plece de la Manchester United: „Nu știam asta!”

Mai puteți citi:

Xavi încă n-a plecat de la Barcelona și deja negociază cu un alt club

Cluburile din Superligă intră în alertă: se schimbă contractul de drepturi TV! » Noua împărțire a banilor discutată în birourile LPF: „Domnul Șucu își dorește foarte mult”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
demostene1
demostene1  •  30 Ianuarie 2024, 19:30

mud sharks

Vezi toate comentariile (1)
Comentează