INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO & GALERIE FOTO Marele Bobby Charlton a fost condus pe ultimul drum de mii de fani la stadionul Old Trafford

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 18:28 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 18:37

Legendarul Sir Bobby Charlton a murit pe 21 octombrie, la 86 de ani. Fostul mijlocaș a fost un nume uriaș în istoria fotbalului englez și mondial. Ultimii ani au fost complicați, după ce a fost diagnosticat în noiembrie 2020 cu demență.

La aproape o lună de la deces, mii de fani au întâmpinat cortegiul funerar al fostului mare fotbalist al lui Manchester United, Bobby Charlton, care se îndrepta spre catedrala din Manchester pentru o ceremonie privată.

Sir Alex Ferguson, jucători Andy Cole şi Paul Scholes, selecţionerul Angliei, Gareth Southgate și prinţul William au participat la această slujbă, alături de alte o mie de persoane.

Procesiunea a trecut prin faţa statuii ''Sfintei Treimi'' de la lângă stadionul Old Trafford unde Charlton este imortalizat alături de Denis Law şi George Best.

+19 FOTO

A supraviețuit accidentului de la Munchen

Sir Bobby Charlton s-a aflat printre jucătorii lui Manchester United care în 1958 au suferit un teribil accident aviatic. Pe 6 februarie 1958 aeronava BEA 609 s-a prăbușit pe aeroport la a treia tentativă de decolare pe o ninsoare cumplită.

United se întorcea de la Belgrad, după ce o învinsese pe Steaua Roșie, calificându-se în semifinalele CCE. Atunci, 8 jucători de la United au murit.

Citește și:

Derby FABULOS: Benfica a întors-o pe Sporting cu două goluri în prelungiri și e prima în Portugalia!
PORTUGALIA
Derby FABULOS: Benfica a întors-o pe Sporting cu două goluri în prelungiri și e prima în Portugalia!
Erling Haaland, golgheterul total, a comentat amuzat: „Am înscris primul gol cu «ouăle», e o nouă bornă pentru mine
ANGLIA
Erling Haaland, golgheterul total, a comentat amuzat: „Am înscris primul gol cu «ouăle», e o nouă bornă pentru mine" + Încă un gol și mai bate un record!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close