INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL-AIN

Marele Hernan Crespo va antrena fosta echipă a lui Balaci și Olăroiu

Hernan Crespo, fost fotbalist al Argentinei
Hernan Crespo, fost fotbalist al Argentinei

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 20:04 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 20:06

Antrenorul argentinian Hernan Crespo urmează să semneze un contract cu echipa Al-Ain, a anunţat miercuri gruparea din Emiratele Arabe Unite. Hernan, campion în Argentina, în Italia şi în Anglia, a fost ultima dată antrenor la Al-Duhail.

„Al-Zaeem [„Şefii”, aceasta este porecla clubului] a ajuns la o înţelegere preliminară cu tehnicianul argentinian Hernan Crespo, care este aşteptat să ajungă în următoarele zile în Emiratele Arabe Unite pentru a semna contractul cu Al-Ain Club şi pentru a-şi asuma oficial rolul de antrenor al primei echipe”, scrie în comunicatul publicat de Al-Ain pe X (fost Twitter).

Hernan Crespo a antrenat până acum în Italia (Modena), Argentina (Banfield, Defensa y Justicia), Brazilia (FC Sao Paulo) şi Qatar (Al-Duhail). Are în palmares Copa Sudamericana 2020 (cu Defensa y Justicia), campionatul Paulista 2021, precum şi campionatul şi cupa în Qatar, anul acesta.

Al-Ain este cel mai de succes club din EAU, iar în trecut a fost antrenat de trei tehnicieni români: Ilie Balaci, Anghel Iordănescu (în două mandate) şi Cosmin Olăroiu.

Ianis Hagi se laudă cu un TOP în care apare imediat sub Haaland și Mbappe, însă „traducerea” nu-l ajută deloc

Ciocniri violente la Napoli! Ultrașii lui Union Berlin au atacat poliția: 11 arestați!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează