INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Marele regret al lui Henrik Larsson: "Trebuia să rămân acolo"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat joi, 08 decembrie 2016 10:33

Legendarul atacant suedez Henrik Larsson a împărtășit revistei FourFourTwo care este regretul prodigioasei sale cariere.

Fostul atacant al lui Celtic, al Barcelonei și al naționalei Suediei, regretă faptul că nu a stat decât două luni, în 2007, la Manchester United.

Este singurul regret al carierei mele. Ar fi trebuit să rămân pe Old Traford pentru a vedea ce înseamnă să câștigi un trofeu în Premier League și aș mai fi rămas pentru încă un sezon. Dar aveam un contract semnat cu Helsingborgs IF și atunci când semnezi un contract, trebuie să te ții de cuvânt” a declarat Larsson pentru publicația citată.

”Totul era foarte profesionist la Manchester United. Când a trebuit să ajung acasă pentru a fi prezent la botezul copiilor fratelui meu, clubul mi-a pus un avion la dispoziție care să mă preia după meci pentru a ajunge la timp” a povestit, printre altele, fostul internațional suedez.

Henrik Larsson a ajuns la Manchester United, în 2007, la vârsta de 36 de ani, jucând 13 meciuri pentru diavoli dintre care 7 în Premier League.

El a evoluat de 106 ori în naționala țării sale pentru care a marcat de 37 de ori. Cel mai important gol, pentru naționala, este golul de 3-0, înscris în finala mică a CM 1994 USA, câștigată de Suedia cu 4-0 în fața Bulgariei.

Acum două săptămâni, Henrik Larsson a părăsit conducerea tehnică a formaţiei Helsingborgs IF, după ce în weekend fiul său a fost bruscat pe teren de fanii nervoşi că echipa a retrogradat în al doilea eşalon suedez.

Larsson, în vârstă de 45 de ani, se afla la conducerea echipei Helsingborgs IF din ianuarie 2015

surse: mirror.co.uk, fourfourtwo.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează