INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Marele secret al lui Cristiano Ronaldo: cine e în spatele evoluțiilor excepționale din 2020

Cristiano Ronaldo. foto: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 17:46 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 19:03

Cristiano Ronaldo impresionează din plin și la 35 de ani. 2020, un an marcat de pandemia de coronavirus, a adus evoluții extrem de bune ale portughezului, care a fost omul decisiv în drumul lui Juventus către un nou titlu în Serie A. 

Deși nu se mai află la prima tinerețe, Cristiano Ronaldo continuă și să fie într-o formă fizică de invidiat. Presa din Spania a speculat care ar fi una dintre cheile evoluțiilor solide ale lui Ronaldo.

Conform Marca, Cristiano Ronaldo lucrează începând cu luna ianuarie a acestui an cu Giorgio Barone, un bucătar italian care s-a mai ocupat de alimentația unor nume importante, cum ar fi Kevin Prince Boateng sau Alberto Aquilani. Presa iberică mai scrie că Giorgio Barone a fost deseori surprins în preajma lui Cristiano Ronaldo, inclusiv pe yacht-ul său luxos pe care își petrece zilele libere la Torino.

Crist1an00 Ronaldo, golgeterul Europei!

În urma „dublei” din partida Suedia - Portugalia 0-2, Cristiano Ronaldo a ajuns la 101 goluri pentru naționala Portugaliei, record absolut în Europa!

Starul lui Juventus devine astfel primul fotbalist european care atinge această bornă după reușita din meciul contra Suediei (runda a doua din Liga Națiunilor). Cristiano Ronaldo a deschis scorul pentru naționala lui Santos dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri executată impecabil. Tot el a marcat și golul din minutul 72, celălalt al meciului Suedia - Portugalia 0-2.

37 de goluriîn 46 de meciuri a izbutit Ronaldo pentru Juventus, în stagiunea 2012-2020

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo: 

Cristiano Ronaldo țintește recordul lumii: „Nu e o obsesie, dar îmi doresc să fiu mereu primul” » Reacții din lumea fotbalului după performanța sa

Crist1an00 Ronaldo, golgeterul Europei! Bornă unică atinsă de portughez în meciul cu Suedia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
morzadobflicster
morzadobflicster  •  11 Septembrie 2020, 19:13

Fratioare, unde ai vazut tu yach luxos in Torino? Ca orasul ala nu are nici macar un lac care sa se preteze la navigatia cu yachtul...

gicab
gicab  •  11 Septembrie 2020, 18:59

E mana lui neubert

Vezi toate comentariile (2)
Comentează