INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Mari probleme la Bayern Munchen! Guardiola a rămas fără Robben și Lewandowski pentru meciul cu Barça!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2015 18:13

Încă un dezastru pentru Bayern Munchen după eșecul din semifinala cu Borussia Dortmund din Cupa Germaniei, 0-2 după penalty-uri, în care toți fotbaliștii desemnați de Pep să execute au ratat.

Arjen Robben a suferit o ruptură musculară la piciorul stîng și a rezistat doar 18 minute pe teren. Veștile primite azi, după testele la care a fost supus sînt extrem de proaste: final de sezon pentru jucătorul de 31 de ani.

Intrat în minutul 68 în locul lui Thiago Alcantara, olandezul a ieșit în minutul 84, lăsîndu-i locul lui Gotze. Robben abia revenise după o accidentare și nu mai jucase de pe 22 martie. Și atunci revenea după o accidentare și a rezistat doar 24 de minute pe teren.

Probleme și pentru Lewandowski

Nu e singura pierdere pentru nemți. Robert Lewandowski a suferit o fractură de mandibulă și una nazală, plus o comoție cerebrală. Nu se cunoaște cît va dura recuperarea, însă presa germană scrie că nu va fi apt pentru dubla manșă din semifinalele Ligii Campionilor. Lewandowski e însă ceva mai optimist: "Deși mai sînt puține zile pînă atunci, sper să fiu apt pentru a juca pe Camp Nou".

Fotbalistul polonez a părăsit terenul în prelungirile meciului cu Borussia Dortmund. Acesta a suferit o comoție cerebrală după o ciocnire dură cu portarul advers, Langerak.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cr777
cr777  •  30 Aprilie 2015, 01:53

Asa au ei noroc ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează