INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLYMPIQUE MARSEILLE-NICE 2-1

Mario Balotelli, pe urmele lui Zlatan » Italianul i-a înjurat pe arbitrii partidei Marseille-Nice pe tunelul de la vestiare şi ar putea fi suspendat

Mario Balotelli, stânga, foto: reuters
Mario Balotelli, stânga, foto: reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 07 mai 2018 18:51

Mario Balotelli (27 de ani) a avut o reacţie nervoasă la pauza meciului pierdut de echipa sa, Nice, pe terenul lui Olympique de Marseille, scor 2-1, italianul adresând cuvinte jignitoare la adresa arbitrilor partidei.

"Super Mario" a deschis scorul pentru Nice în minutul 5, în urma unei acţiuni personale, iar în minutul 40, la scorul de 1-1, "centralul" Antony Gautier i-a arătat cartonaşul galben după o intervenţie neregulamentară asupra fundaşului Bouna Sarr, fapt care l-a nemulţumit teribil pe atacantul italian.

Camerele TV ale postului Canal+ au surprins reacţia nervoasă a lui Balotelli de pe tunelul de la vestiare, acesta rostind în două rânduri "de fiecare dată, arbitri francezi nenorociţi!".

Astfel, partida cu Marseille ar putea fi ultima pentru Mario în Ligue I, având în vedere că înţelegerea cu Nice îi expiră la finalul acestui sezon şi ar putea fi suspendat în urma înregistrării surprinse de postul TV.

În 2015, când Zlatan Ibrahimovic evolua la Paris Saint-German, suedezul a avut o reacţie asemănătoare cu a lui Balotelli, acesta spunând, după o partidă cu Bordeaux, că "în 15 ani de carieră nu am văzut niciodată un arbitru bun în această ţară de rahat, nu o meritaţi nici pe PSG!". Chiar dacă şi-a cerut scuze public la scurt timp, Ibra a fost suspendat pentru 4 etape.

14 cartonaşe galbenea primit Balotelli în cele 36 de partide disputate pentru Nice în acest sezon

24 de golurişi-a trecut în cont atacantul în această stagiune, fiind golgheterul echipei pregătite de Lucien Favre

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează