INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Mario Balotelli și-a pierdut postul de titular » Fotbalistul e pus la zid de antrenorul Lucien Favre

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 12 februarie 2017 16:05

Balotelli nu a fost introdus în echipa de start a lui Nice, în meciul cu St. Etienne din etapa trecuta, după ce și-a pierdut forma bună avută la începutul campionatului din Ligue 1.

Lucien Favre îi reproșează internaționalului italian că nu-și ajută echipa în fazele de apărare.

Apoi, atacantul n-a făcut deplasarea pentru meciul cu Rennes, fiind lăsat acasă din cauza unei stări febrile.

Managerul francez pare că a trecut peste înfrângerea de la Monaco, găsind formula cea mai potrivită în partida anterioară de acasă, când a obținut cele trei puncte.

Balotelli a avut o primă parte a sezonului foarte reușită, când a înscris 10 goluri, în toate competițiile. Situația s-a schimbat, el având o evoluție slabă în partidele cu Bastia (1-1) Guingamp (3-1) și Monaco (0-3).

”Ce pot să fac? Nu vreau să vorbesc despre Mario, deoarece am tot discutat, de la începutul anului competițional, despre rolul său de a ajuta apărarea. Trebuie să luăm toate lucrurile bune făcute de el. Toată lumea știe că aceasta este o problemă dificilă în meci, de ani de zile, și ne va lua un timp pentru a o îndrepta”, a declarat Favre.

Atacantul italian a reușit doar un singur gol în ultimele cinci meciuri din Ligue 1. Nice se află într-un moment dificil, după ce a pierdut șefia clasamentului, iar acum trebuie să țină pasul cu Monaco și Paris Saint-Germain, în lupta pentru titlu.

Mario Balotelli, în vârstă de 26 de ani, s-a transferat la Nice în 2016, iar în prezent este cotat la 9 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. În sezonul actual, el a evoluat în 13 partide în Ligue 1, înscriind de 9 ori.

surse: sport24.lefigaro.fr, football-italia.net

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează