CAMPIONATE  ·  GEST

VIDEO Mario Balotelli, un nou gest HALUCINANT: i-a dat 2.000 de euro unui barman doar ca să sară în mare cu scuterul!

Mario Balotelli a ieșit din nou în evidență într-un mod negativ
Mario Balotelli a ieșit din nou în evidență într-un mod negativ

Articol de — Duminica, 07 Iulie 2019, 12:11

Mario Balotelli  (29 de ani) și-a încheiat contractul cu Olympique Marseille și așteaptă oferte. Momentan, iese în evidență doar prin  momentele caraghioase care l-au făcut celebru. 

Un mare talent care nu a confirmat niciodată. De-abia s-a despărțit de Marseille, așteaptă să semneze cu altă echipă și se simte bine în vacanță. Poate e prea relaxat. La 29 de ani, Mario Balotelli este la fel de imatur ca în adolescență.

Aflat la Napoli, atacantul italian l-a provocat pe un barman: „Dacă plonjezi cu scuterul în mare, îți dau două mii de euro”. Apoi, și-a aprins o țigară.

Iar acesta din urmă s-a dezbrăcat și, în chiloți și pantofi sport, s-a urcat pe scuter și a accelerat zburând în apă. Cu banii în mână. Nu i-a pierdut. „Micul meu vehicul nu mai valora decât 600 de euro”, a spus barmanul.

După ce a postat filmulețul, care a adunat imediat peste 1,5 milioane de like-uri (jucătorul are 8,8 milioane de followers pe Instagram), unii l-au acuzat că poluează apa. Balotelli a replicat, arătând poza cu scuterul adus la mal. Și un comentariu acid: „Filosofilor... priviți scuterul! Apa nu mai e poluată”.

Vezi și: FOTO Dele Alli, starul lui Tottenham, clipe de panică la plajă: a leșinat și a fost cărat pe brațe!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Ne protejează sau nu mănușile de COVID? Demonstrația unei asistente: „Nu sunt deloc conștienți„

Libertatea

Comentarii (1)

blackseacoast  •  08 Iulie 2019, 11:33

Doamnee! Mare ti-e gradina!...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1