INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RASISM

Mario Balotelli, victima unui atac rasist josnic: "Ești o maimuță cu creastă, un cioroi mizerabil!" » Răspunsul dur al italianului

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 12:50

Mario Balotelli, atacantul italian al lui Nice, a fost iar victima unui asalt murdar: "Nu ești decât o maimuță cu creastă. Un cioroi mizerabil. Adevărații italieni știu că ești un rahat"

La 28 de ani, opt jucând pentru squadra azzurra, Mario Balotelli încă nu e acceptat de unii italieni. Care-l atacă murdar, josnic, referindu-se la culoarea pielii sale.

Vârful lui Nice și-a reamintit ce-i scrisese pe Instagram un anume Jacopo G după ce marcase la națională primul lui gol după 4 ani: "Poți înscrie oricâte goluri vrei, dar adevărații italieni știu că ești doar un rahat. Pentru că noi te cunoaștem. Ești o maimuță cu creastă, nu contează banii și golurile. Nici măcar banderola, care ți-a fost dată tot din motive rasiale. Un cioroi mizerabil".

Mario nu l-a cruțat: "Voi, rasiștii, nu meritați decât un singur lucru. Să trăiți o viață întreagă singuri. Fără să aveți la cine vă gândi, fără să vă simtă nimeni lipsa și să dispăreți într-o zi fără ca nimeni să-și aducă aminte de voi. Sunteți partea bolnavă a acestei lumi".

"Voi, cei care mă tot atacați, spuneți-mi în față, nu ascunși în spatele telefonului sau computerului. Și să nu-mi mai zică nimeni să trec peste aceste cuvinte. Nu pot fi trecute cu vederea. Nu și nu! Basta!"
Mario Balotelli, atacant Nice

14 goluri
a marcat Mario Baloteli în 36 de meciuri la naționala Italiei

Vezi și: PSG e implicată într-un nou scandal de rasism » Un fost campion mondial se revoltă: "Inițiativele nu au fost cenzurate deloc de conducere"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  11 Noiembrie 2018, 16:25

Problema nu e ca e un *** cu creasta ci ca e foarte prost.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randdoom
randdoom  •  11 Noiembrie 2018, 13:42

pai ti-au spus in fatza. si nu unu ci mii de oameni de odata. https://www.youtube.com/watch?v=KeYuVS8kQBo gasesti pe youtube zeci de exemple.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Noiembrie 2018, 13:37

Mario Balotelli...un mare caracter ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează