INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Mario Gotze este aproape de plecarea de la Dortmund » E dorit la un club calificat în Liga Campionilor

Mario Gotze FOTO: Guliver/GettyImages
Mario Gotze FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat vineri, 15 iunie 2018 12:43

Mario Gotze, lăsat în afara lotului Germaniei pentru Campionatul Mondial din Rusia, speră să-și relanseze cariera cu un transfer de la Borussia Dortmund și pare aproape de o mutare în La Liga.

Valencia încearcă să-și întărească lotul pentru participarea în grupele UEFA Champions League, acolo unde ”liliecii” revin după o pauză de trei sezoane, iar Gotze este văzut drept o soluție ideală pentru mijlocul terenului de către antrenorul Macelino García Toral, anunță cei de la Mundo Deportivo.

Fotbalistul celor de la Borussia Dortmund va fi lăsat să plece din Bundesliga doar în cazul în care clubul va primi o ofertă consistentă, cel puțin egală cu suma de 22 de milioane de euro, plătită în 2016 pentru răscumpărarea lui Gotze de la Bayern Munchen. Pe lângă Valencia, de serviciile lui Gotze se interesează și Arsenal, West Ham, Everton sau Olympique Marseille.

La trei ani după ce ajungea în Bavaria, în 2013, timp în care a devenit campion mondial alături de naționala Germaniei, marcând golul decisiv în finala contra Argentinei, fotbalistul a luat decizia de a reveni la Borussia. Numai că nici cel de-al doilea periplu la trupa de pe ”Westfalenstadion” nu i-a adus mai mult succes lui Gotze, prestațiile sale fiind neconvingătoare pentru selecționerul Joachim Low.

32de meciuri a strâns Gotze pentru Borussia Dortmund în ultimul sezon, reușind să înscrie două goluri și să ofere șapte pase decisive colegilor săi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
capca1
capca1  •  16 Iunie 2018, 08:56

“...prestațiile sale fiind neconvingătoare nici pentru selecționerul Low” Sper să-l bannați pe pretinsul ziarist care a scris inepția asta pentru fault grosolan la lb română !

nebeleizis
nebeleizis  •  15 Iunie 2018, 15:15

Daca erai curios, ai fi stiut ce e cu baiatul asta.

fibra
fibra  •  15 Iunie 2018, 13:29

Chiar nu inteleg ce se intampla cu baiatul asta.Probabil e un fel de Mitea ,Daminuta,Alin Stoica,Alibec,adica are o impresie prea buna despre sine,altfel nu-mi explic picajul lui uluitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close