INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Gest superb al atacantului de la AC Milan: a refuzat să primească salariul cât a fost accidentat!

Mario Mandzukic, alături de Zlatan Ibrahimovic // foto: Imago
Mario Mandzukic, alături de Zlatan Ibrahimovic // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 09:52 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 10:04

Mario Mandzukic (34 de ani), atacant adus de AC Milan în ianuarie, a stat toată luna martie pe tușă din cauza unor probleme musculare și a decis să renunțe la salariu în perioada petrecută departe de teren.

Atacantul croat s-a accidentat la în finalul lunii februarie și s-a văzut nevoit să stea pe tușă mai bine de o lună. Mandzukic a informat conducerea clubului că nu dorește să primească salariul pe luna martie, din moment ce nu poate ajuta echipa.

Mandzukic a refuzat salariul la AC Milan: „Un gest excepțional”

În schimb, banii au mers către organizații caritabile, informează Bleacher Report. „Un gest excepțional. Relevă etica și profesionalismul lui Mario Mandzukic, precum și respectul său pentru Milan”, a comentat Paolo Scaroni, președintele de la AC Milan.

De când a semnat cu Milan, Mandzukic, care a primit numărul 9, a jucat în 5 meciuri. În total 158 de minute, în care nu a reușit să înscrie. La ultimul meci al rossonerilor, cu Parma (3-1), Mandzukic a fost rezervă. Croatul ar putea să joace duminică, cu Genoa, în etapa 31 din Serie A.

Mai multe știri din Serie A:

Veste bună din Italia: Valentin Mihăilă s-a refăcut și este în lot pentru meciul cu Cagliari

Antrenorul Parmei l-a scos în evidență pe Dennis Man: „De când a venit, a avut o creștere exponențială”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează