INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Românul eliminat chiar la debutul pentru „tricolori” a înscris primul lui gol în campionat

Marius Marin a dat primul gol pentru Pisa // FOTO: Guliver/GettyImages
Marius Marin a dat primul gol pentru Pisa // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 04 iulie 2020 10:28 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 13:58

Mijlocașul Marius Marin, 21 de ani, a avut o seară de vis și a marcat primul său gol pentru Pisa, în victoria cu Citadella, 2-0. Echipa sa intră în lupta pentru locurile din play-off-ul pentru Serie A.

Pe Marius Marin l-a promovat Mirel Rădoi la naționala U21 toamna trecută, după ce fusese transferat definitiv de la Sassuolo la Pisa. Mijlocașul în vârstă de 21 de ani nu a avut un debut prea fericit, chiar dacă „tricolorii" mici au câștigat cu 3-0 în fața Ucrainei, în preliminariile CE 2021: intrat spre final (84), în locul lui Man, a primit „roșu" direct chiar din primul minut. Nu și-a văzut adversarul care venea din spate și l-a lovit dur fără să vrea.

Aseară, Marin s-a remarcat la echipa sa de club. Folosit din minutul 46 la Pisa (2-0 cu Cittadella), a reușit să înscrie primul său gol în tricoul nerazzurro, după o pasă a lui Vido. De fericire, a plonjat pe genunchi, fiind acoperit apoi de colegi în grămada bucuriei. A primit a doua cea mai mare notă a meciului în Gazzetta dello Sport: 6,5.

Vezi AICI VIDEO cu golul lui Marin

24 de partidea jucat Marin în acest sezon la echipa italiană: 23 în Serie B și 1 în Cupa Italiei (un gol, 3 assisturi)

1.799 de minutea adunat mijlocașul român la Pisa, o medie de 75 de minute pe meci

400.000 de euroa plătit Pisa pentru a-l transfera definitiv pe Marius Marin de la Sassuolo în vara lui 2019

VIDEO Românul eliminat chiar la debutul pentru „tricolori” a înscris primul lui gol în campionat

VIDEO. Cristi Borcea: „Hai să vă spun eu cum l-am vândut pe Ștefan Radu! Giovanni a cerut un fax de 5 milioane de la AS Roma!"

Citește mai multe știri din Serie A:

Mirel Rădoi dezvăluie ce plan are Inter cu Ionuț Radu: „Patronul i-a spus lui Olăroiu”

Eternul Gianluigi Buffon! Portarul lui Juventus, primul în cea mai importantă ierarhie din istoria Serie A

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  04 Iulie 2020, 13:42

'și marcat primul său pentru Pisa' nea Teo Jumate scrie cam cum se semneaza, cu juma' de cuvinte. Restul le ghiciti voi, saracilor, ca jesepe nu se coboara sa va scrie voua articole bune pe gratis.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează