INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Marius Marin și Andrei Ciolacu au marcat în meciurile jucate în weekend! Ce-au făcut Dennis Man și Valentin Mihăilă

Articol de - Publicat duminica, 17 decembrie 2023 13:09 / Actualizat duminica, 17 decembrie 2023 13:30

Marius Marin a marcat un gol pentru Pisa, dar echipa sa a fost învinsă de Palermo cu scorul de 3-2, în deplasare, în etapa a 17-a a ligii secunde de fotbal din Italia.

Roberto Insigne (29), Matteo Brunori (42) şi Jacopo Segre (80) au marcat pentru sicilieni, primul gol al oaspeţilor fiind reuşit de Marius Marin (49), iar al doilea de Mattia Valoti (54).

Marin a marcat primul său gol în acest sezon, în 14 partide, dar a fost eliminat în minutul 60. În plus, portarul Mirko Pigliacelli, fost la Universitatea Craiova, a apărat poarta gazdelor, la care fundaşul român Ionuţ Nedelcearu a fost rezervă.

Tot în Italia, în alt meci, Parma, cu românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă titulari, a remizat în deplasare cu Cosenza, 0-0. Mihăilă a evoluat 69 de minute, iar Man 80.

Andrei Ciolacu a marcat pentru Birkirkara, în Malta

La capitolul stranieri vorbim și de atacantul Andrei Ciolacu. Acesta a marcat un gol pentru Birkirkara, care a învins-o pe Gzira cu scorul de 3-2, în campionatul din Malta.

Ciolacu a înscris al doilea gol al gazdelor (67), celelalte reuşite fiind semnate de Maxuell Samurai (11) şi de Ali Diakite (90+5). Macula (69) şi Jovan Pajovic (autogol, 86) au punctat pentru Gzira.

Andrei a evoluat 88 de minute şi a ajuns la 6 goluri marcate în 11 partide în acest sezon, fiind al patrulea în clasamentul golgheterilor.

Adrian Mazilu pleacă de la Farul după meciul cu Rapid: "Visul e să debutez în Premier League și să ajung la echipa națională"

Citește și:

Dumitru Dragomir, detalii despre ultima investiție masivă a lui Gigi Becali: „Așa vorbește lumea, că e aur curat!”
INVESTIȚIE
Dumitru Dragomir, detalii despre ultima investiție masivă a lui Gigi Becali: „Așa vorbește lumea, că e aur curat!”
Revenire de senzație după 7 ani: „Vreau să mă întorc aici. Am fost la câteva meciuri ale FCSB-ului, am o relație bună cu MM Stoica”
TRANSFER
Revenire de senzație după 7 ani: „Vreau să mă întorc aici. Am fost la câteva meciuri ale FCSB-ului, am o relație bună cu MM Stoica”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adrian.7
adrian.7  •  17 Decembrie 2023, 15:24

O sa ajunga Mazilu sa joace la Brighton atunci când emisiunile de fotbal ale lui Radu Naum vor fi considerate mai tari decât prestațiile sale depre Turul Franței sau cel al Italiei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează