INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică a dezvăluit de ce a plecat de la Rizespor: „A fost marele meu dușman”

Marius Șumudică +6   FOTO
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 19:43 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 21:01

Marius Șumudică a plecat de la Rizespor în ziua în care a împlinit 50 de ani și a vorbit despre problemele de la club și de ce a decis să plece după 7 meciuri pe banca echipei din Turcia.

După Gaziantep, Marius Șumudică a părăsit al doilea club turc în mai puțin de două luni. Fără victorie în șapte meciuri, antrenorul român nu a rezistat decât 39 de zile, timp în care nu a câștigat deloc: a obținut patru înfrângeri și trei egaluri la Rize.

Marius Șumudică: „Acesta a fost marele meu dușman”

„Incredibil. În ziua în care am făcut 50 de ani am reziliat contractul cu Rizespor. Este un club senzaţional, este cel mai bine organizat club la care am lucrat în viaţa mea. Nu am lucrat la niciun club atât de bine organizat, este numărul 1 din toate punctele de vedere. Din păcate, am preluat echipa din mers, eu nu fac aşa ceva. Nu am putut să îi resuscitez, având în vedere că au fost peste 20 de cazuri de Covid. Reveneau câte 4, câte 4. Trebuia să îi aduc la un nivel de pregătire după 14 zile în care stai cu virusul în tine. 

Îmi era greu să le învăţ şi numele. Nici nu am avut timp, am jucat din 3 în 3 zile. Acesta a fost marele meu duşman. Dacă aveam timp să lucrez cu ei, sunt convins că îi scăpam de la retrogradare. Sunt obosit şi am vrut să pun stop. Ei doreau să continui. Le-am spus şi de sănătate şi de toate şi au înţeles. Voi lua vacanţă până în vară şi aştept oferte. Sper să iau cea mai bună decizie la vară”, a declarat Marius Șumudică pentru as.ro.

Okan Buruk, înlocuitorul lui Marius Șumudică la Rizespor?

Conform cotidianului turc Fanatik, antrenorul care a câștigat titlul cu Istanbul Bașakșehir în sezonul trecut este cel care l-ar putea înlocui pe Marius Șumudică pe banca lui Rizespor. Este vorba despre Okan Buruk. El va fi primul căruia i se va face o ofertă. Okan, campion anul trecut cu Bașakșehir, dar liber de contract acum, după ce a fost demis de gruparea din Istanbul, a mai pregătit-o pe Rize în sezonul 2018-2019, când a luat-o din zona retrogradării și a încheiat pe locul 11. Totuși, acesta a refuzat deja propunerea Konyei, afirmând că „vreau să mă odihnesc până la sfârșitul stagiunii și să petrec timp cu familia”.

VIDEO. Geraldo Alves despre Marius Șumudică: „A făcut minuni în Turcia! Cluburile din România nu și-l mai permit!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Transfer surprinzător: unde va juca Marek Hamsik, după ce a plecat din China

Modificare importantă de regulament! Decizia IFAB » Se schimbă și legea ofsaidului?

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (1)
bodystyle74
bodystyle74  •  06 Martie 2021, 01:37

Marele antrenor shumi a reusit sa lucreze pana la varta de 50 ani la cel mai organizat club din cariera care se numeste rizespor. Ce sa zic, mare realizare dpdv profesional, tine-o tot asa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează