INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Marius Șumudică a recunoscut negocierile cu un patron din Liga 1: „Doar pentru această echipă m-aș fi întors în România”

Marius Șumudică a plecat către Turcia / Captură @Digi Sport
Marius Șumudică a plecat către Turcia / Captură @Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 22:58 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 23:15

Marius Șumudică, 49 de ani, a plecat astăzi spre Turcia, pentru a semna contractul cu Rizespor. Pe aeroport, antrenorul român a recunoscut că a purtat discuții în ultima perioadă cu Mihai Rotaru, patronul CS Universității Craiova.

  • Rizespor, noua echipă a lui Șumudică, a remizat sâmbătă cu Istanbul Bașakșehir, scor 1-1 - detalii, AICI.

Marius Șumudică a plecat către Turcia » Cele mai importante declarații pe aeroport:

  • „Nu vedeți ce mască am? Mă duc pregătit acolo, pentru că avem câteva cazuri de coronavirus la echipă. Dacă trebuie, mă voi vaccina, sigur”
  • „Nu am luat în calcul Arabia Saudită, cei de la Gaziantep au înțeles greșit. Eu mereu am fost căutat din zona Golfului, dar nu m-au interesat banii. Am ales să rămân în Turcia, e un campionat pe placul meu”
  • „Budescu nu intră în discuții, eu am deja prea mulți străini. Djokovic semnează mâine contractul, la fel ca mine”
  • „Mergem la Fener să ne jucăm șansa, am mai câștigat o dată cu ei. Dacă vom pierde, nu e niciun fel de problemă. Foarte important e meciul cu Kasimpasa, trebuie să-l câștigăm. Anul viitor vreau să mă bat la primele 8 locuri”
  • „Mai țin legătura cu jucătorii de la Gaziantep. Mi-a părut rău de ei, au fost egalați în ultimul minut la ultimul meci. Au rămas cu o zestre bună de la Șumudică. Sper să acumuleze încă atâtea puncte cu câte i-am lăsat eu, asa vor prinde Europa
  • „Nu se pune problema să mă întorc acum în România. Am avut o discuție amicală cu Rotaru, patronul de la Craiova. E prietenul meu, un băiat deosebit. A trecut printr-o perioadă grea, când a avut COVID-19. Îl sunam în fiecare zi atunci, mai des decât soția lui cred. Suntem prea buni prieteni și nu voiam să ne certăm. În România, nu m-aș fi întors decât la Craiova

Marius Șumudică, pe bancă la meciul cu Fenerbahce

Șumudică nu a fost prezent nici la partida cu Istanbul BB. Tehnicianul român ar fi trebuit să ajungă vineri în Turcia, dar plecarea s-a amânat pentru azi, de teama coronavirusului. Clubul lui a anunțat că au mai fost depistate șase cazuri de COVID-19, trei printre jucători, trei în stafful tehnic (până acum, s-au înregistrat 15 cazuri în total la Rize). 

Și antrenorul, care a suferit o pneumonie gravă la sfârșitul lui 2019, s-a temut să nu se infecteze și a decis să se alăture lotului de-abia luni. Astfel, Șumi va sta în premieră pe banca lui Rizespor pe 30 ianuarie, în deplasarea de la Fenerbahce.

VIDEO. Dumitru Dragomir îl ridică în slăvi pe Șumudică: „A știut ce face!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scene incredibile în Turcia » Anunț-șoc făcut în vestiar de Junior Morais, după autogolul din prelungiri

Zlatan Ibrahimovic, dispută aprinsă pe San Siro: „Am mai multe goluri decât ai tu meciuri jucate!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
tataika
tataika  •  25 Ianuarie 2021, 04:48

Omu' e un ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

persanu
persanu  •  25 Ianuarie 2021, 03:44

Marele antrenor MIA CORACAO se lauda din nou cat este el de cautat si ca a discutat si cu Craiova :))) Ca doar acolo s-ar intoarce :)))))))) Daca il suna Gigi intoarce avionu din drum cu tot cu calatori. Antrenorul MIA CORACAO declara ca cei de la gaziantep au inteles gresit chestia cu Shababii , ba Sumudica ba ne jignesti inteligenta ba MIA CORACAO , ai spus clar cand inca erai la Gaziantep ca oricum ai oferta de la Shabab si ca ai mai fost acolo si ai contract mult mai mare si ca ai pleca intra-colo ... nu inteleg cum te mai pot suna lingai de la Digi , cel putin Moraru ala mi se parea cel mai cu capu pe umeri dintre toti moderatorii din emisiunile de sport ... dar cred ca are probleme mari si el ... Adica tu suni MIA CORACAO in platourile DIGI , spui ca ai oferta de la SHABAB si o sa o accepti avand si contract triplu pentru ca cei de la GaZIANTEP nu tiau prelungit si acu zici ca nu au inteles aia bine de la Gaziantep :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))) Sa vezi ce sar fanii tai acu sa injure :))) =)))) Mai aveai vreo doi trei amarati fani ai galatei si a lu Fener care te vroiau la echipa lor , MIA CORACAO noi vreameao sa te vedemeao la Galatasarayo Mia CORACAO

Vezi toate comentariile (2)
Comentează