INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Marius Șumudică, mesaj direct pentru Răzvan Lucescu: „Te împachetează aici! E ceva ce n-am văzut în viața mea”

Marius Șumudică nu crede în venirea lui Lucescu Jr. în Turica
Marius Șumudică nu crede în venirea lui Lucescu Jr. în Turica

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 07:21

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a declarat că nu crede în posibilitatea ca Răzvan Lucescu (51) să o preia pe Fenerbahce.

  • CONTEXT: Presa din Istanbul susține că Fenerbahce s-ar fi decis în privința lui Răzvan Lucescu și vrea să-l transfere de la Al Hilal cu 2 milioane de dolari. Așteaptă doar răspunsul românului.

„Eu nu cred aşa ceva. Răzvan e foarte bine acolo, va fi greu să se despartă de Al Hilal, va câştiga cred şi campionatul, iar Turcia nu ştiu dacă în momentul de faţă e un campionat care i se potriveşte lui Răzvan.

La Fener e presiune enormă, nu că n-ar face faţă, dar la un rezultat negativ presa e... n-am văzut presă ca aici în viaţa mea. La noi e pistol cu apă, în Turcia te împachetează! Răzvan are clauză de reziliere, are 4 milioane salariu. Nu cred că poţi să câştigi banii ăştia în Turcia”, a spus Șumudică, conform digisport.ro.

39 de meciuriare Răzvan Lucescu pe banca lui Al Hilal, cu care a cucerit Liga Campionilor Asiei

Presa din Turcia: Răzvan Lucescu, aproape de Fenerbahce

Fenerbahce insistă cu pista Răzvan Lucescu și chiar e dispusă la un efort financiar consistent în vremurile coronacrizei. Cotidianul turc Fanatik a dezvăluit că echipa din Istanbul ar fi deblocat din cont două milioane de dolari, fix suma pe care antrenorul român o are drept clauză de reziliere în Arabia Saudită. 

„Dacă va accepta să plece de la Al Hilal, unde câștigă 4 milioane anual și 50.000 primă la victorie, ar veni cu tatăl său, Mircea, pe postul de consultant tehnic", explică sursa citată.

VIDEO Marius Șumudică: „Porumboiu mă suna înaintea meciurilor”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Respect! Mihai Neșu, ales de olandezi cel mai bun fundaș stânga al lui Utrecht din toate timpurile

Mircea Lucescu e pe locul 87 în Top 100 al antrenorilor alcătuit de Four Four Two! Cine conduce clasamentul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează