INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică, prima controversă la Rizespor! „Secundul” echipei a răbufnit: „Ne jignește munca!”

Marius Șumudică, 49 de ani, încă nu a revenit fizic în Turcia, dar creează deja primele controverse ca „principal” al lui Rizespor. +5   FOTO
Marius Șumudică, 49 de ani, încă nu a revenit fizic în Turcia, dar creează deja primele controverse ca „principal” al lui Rizespor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 21:16 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 21:54

Marius Șumudică, 49 de ani, încă nu a revenit fizic în Turcia, dar creează deja primele controverse ca „principal” al lui Rizespor.

  • Astăzi, Rizespor, noua echipă a lui Șumudică, a remizat cu Istanbul Bașakșehir, scor 1-1 - detalii, AICI.

După succesul lui Rizespor cu Gaziantep, 3-0, presa din Turcia a scris că Șumudică a pregătit în detaliu partida de acasă, folosind platforma Zoom pentru a dialoga cu fotbaliștii. Mai mult, jurnaliștii turci au dezvăluit că Șumi le-a promis prime jucătorilor, cum proceda și în perioada de la Gaziantep.

„Șumudică mi-a spus că noi cunoaștem echipa și că trebuie să pregătim meciul. La întâlnirea de pe Zoom, ne-a vorbit puțin doar despre jucătorii lui Gaziantep. Nu a promis prime, nu a dat indicații tactice. Sunt știri false care ne jignesc munca!”, a negat zvonurile „secundul” lui Rize, Ersin Aka.

Sunt foarte bucuros pentru această victorie. Mi-a fost frică de acest meci, foarte frică. Gaziantep este o echipă puternică şi ştiu foarte bine acest lucru. De 28 de meciuri nu a existat joc să nu dea gol. Dar iată că Rizespor a reuşit. Este meritul total al noilor mei jucători. Am avut două şedinţe cu ei prin Zoom. Au pus în practică tot ce am vorbit. Îi felicit pentru cum au jucat şi pentru cele trei puncte. Căpitanul echipei mi-a transmis că el şi colegii săi mă aşteaptă cât mai repede la antrenament
Marius Șumudică, după Rizespor - Gaziantep 3-0

Marius Șumudică, pe bancă la meciul cu Fenerbahce!

Șumudică nu a fost prezent nici la partida cu Istanbul BB. Tehnicianul român ar fi trebuit să ajungă ieri în Turcia, dar plecarea s-a amânat, de teama coronavirusului. Clubul lui a anunțat că au mai fost depistate șase cazuri de COVID-19, trei printre jucători, trei în stafful tehnic (până acum, s-au înregistrat 15 cazuri în total la Rize). Și antrenorul, care a suferit o pneumonie gravă la sfârșitul lui 2019, s-a temut să nu se infecteze și a decis să se alăture lotului de-abia luni. 

Astfel, Șumi va sta în premieră pe banca lui Rizespor pe 30 ianuarie, în deplasarea de la Fenerbahce.

Cele mai tari imagini din Bașakșehir - Rizespor 1-1

+1 FOTO

Geraldo Alves despre Marius Șumudică: „A făcut minuni în Turcia! Cluburile din România nu și-l mai permit!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

AC Milan, umilită în Serie A, chiar pe „San Siro”! Tătărușanu a văzut de pe bancă o fază rară în fotbal

Ronald Koeman, atac la jucătorii Barcelonei: „E inacceptabil, ceva trebuie să se schimbe!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
valentindragobete
valentindragobete  •  24 Ianuarie 2021, 07:13

Ba ziarici cu liceul neterminat si facultatea neîncepută, cum puteți bai nene sa dați un astfel de titlu, bașca poza vulturească a lui sumu-ilă? Cum bă, prima controversă iar secundul sare cu un " ne jignește munca ", de parca sumu-ilă in controversa născuta de el ii jignește p-aia aflați in Turcia cand, citind făcătura voastra, situația este cu totul da' cu totul alta ! Chiar nu va este rusine să prestați o asa " presă " ? Răspuns: precis nu !

ransome
ransome  •  24 Ianuarie 2021, 03:13
Postat de badeadorian pe 23 Ianuarie 2021, 22:22

Si nu este bine ??? Ai ce sa comentezi si sa speri la cat mai multe aprecieri .... maine , poimaine ii iei locul lui Banciu ....

pai nu este ok ca ti88ganul sumudica isi aroga niste merite pe care nu le are. ala nici macar nu este la echipa si spune ca el a facut 4 puncte in ultimele 2 etape? wtf?

pma77
pma77  •  24 Ianuarie 2021, 00:45

Gsp=WC

Vezi toate comentariile (7)
Comentează