INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică trimite „săgeți” către fostul antrenor al lui Malatyaspor: „Vin jucătorii și-mi zic «Mister, nu suntem pregătiți, în vară nu am făcut nimic»”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 11:03 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 13:07

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul celor de la Malatyaspor, acuză lipsa de pregătire a fotbaliștilor pentru înfrângerile suferite în Turcia.

La conferința de presă de după înfrângerea cu Giresunspor, Marius Șumudică critică modul în care fotbaliștii au fost pregătiți înaintea venirii sale și spune că dacă ar fi făcut el selecția la echipă, Malatyaspor ar fi fost mult mai sus în clasament.

„Nu vreau să vorbesc despre cine a ales jucătorii (n.r. - Irfan Buz, fostul antrenor al echipei), însă situația e foarte dificilă pentru mine. În timpul săptămânii jucătorii vin la mine și zic: «Mister, este un antrenament prea solicitant, nu suntem pregătiți pentru că în vară nu am făcut nimic». Nu vreau să se înțeleagă greșit, dar e prea mult. 

Mi-e teamă să nu fac unele antrenamente ca să nu se accidenteze jucătorii. Când am făcut pregătirea din vară la Gaziantep și la Kayserispor și am făcut eu transferurile nu am avut probleme. Dar aici am venit când echipa avea 6 puncte și pierduse deja 5 meciuri. Am schimbat stilul de antrenament, dar tot e foarte greu.

La Kayserispor când am făcut echipa am terminat pe locul 8, la fel cu Gaziantep după ce am promovat. Când m-au dat afară după 20 de meciuri eram pe locul 3. Ce pot să fac? Dacă fac eu echipa la Malatyaspor termin în primele 10 echipe”, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă.

Șumudică a cedat după ultimul eșec: „Nu am mai pățit până acum!”
TURCIA
Șumudică a cedat după ultimul eșec: „Nu am mai pățit până acum!”

Atac la brigada de arbitri

Șumudică nu i-a menajat nici pe arbitrii meciului pentru maniera cum au condus meciul, antrenorul român acuzându-i că nu consultă VAR în deciziile pe care le iau.

Azi am avut ocazii, am avut bară, au fost și anumite faze pe care nu știu de ce nu le-a verificat VAR-ul. Acest arbitru, care e cel mai bun din Turcia. La noi, o singură lovitură, direct penalty. OK, e posibil să fie penalty, dar și la noi au fost multe faze discutabile, iar în ultimele patru meciuri nu au fost nici măcar o dată la monitorul VAR.

- Marius Șumudică, antrenor Malatyaspor

VIDEO Ce spune Geraldo Alves despre portugheza lui Șumudică: „Vorbește bine, e comic, așa câștigă vestiarul!”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Ce se întâmplă cu Sergio Ramos la PSG » Anunțul antrenorului Mauricio Pochettino

Fostul coleg al lui Sergio Aguero confirmă: „Mi-a dat mesaj, se retrage”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dexter7
dexter7  •  21 Noiembrie 2021, 22:37

Eram sigur ca va cauta vinovati. Individul e de cea mai joasa speță.

injunghiatu
injunghiatu  •  21 Noiembrie 2021, 21:04

Pai si in primele 2 etape dupa ce a preluat echipa, si a avut 2 victorii, de cine fusesera pregatiti jucatorii? De Tutankamon? Josnic om..

ntmarcel4
ntmarcel4  •  21 Noiembrie 2021, 15:48

un clovn platit mai bine ca un laureat de nobel pentru fizica...brave new world !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează