INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFLICT

Marius Șumudică, scandal monstru cu președintele clubului: „A făcut urât de tot! Ieșise pe stradă, înjura. Mi-am dat sacoul jos, eram gata de bătaie!”

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, este recunoscut pentru comportamentul său vulcanic
Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, este recunoscut pentru comportamentul său vulcanic

Articol de GSP - Publicat marti, 03 noiembrie 2020 15:06 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 16:25

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, este recunoscut pentru comportamentul său vulcanic. Iar un episod povestit recent de Cristi Tănase, președintele celor de la Concordia Chiajna, vorbește de la sine despre izbucnirile tehnicianului român.

  • Șumudică a pregătit Chiajna în intervalul martie 2014 - aprilie 2015.

„Am luat decizia la un moment dat să nu mai stăm la un anumit hotel. Să facem cantonamentul la hotelul din stadion, care aparține Consiliului Local, unde suntem chiriași, noi clubul. A făcut Șumudică un scandal imens, că ăsta nu e profesionalism, că trec tiruri prin față, că e zgomot și nu se odihnesc jucătorii. A făcut urât de tot! Ieșise pe stradă, înjura, nu se putea calma. Primul meci, am câștigat 3-0 acasă cu Oțelul. Vine și îmi spune: «De azi aici stăm. E foarte bine așa!».

Într-o altă zi, ne-am supărat amândoi. Eram la un pas de bătaie. Avea impresia că vreau să-l demit. Mi-am dat sacoul jos, apoi el a plecat acasă. Ne-am împăcat atunci. E un personaj spumos și a recunoscut ulterior că l-am ajutat în carieră”, a declarat Tănase pentru Prosport.

VIDEO Marius Șumudică, anunț categoric: „E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Citește mai multe știri de actualitate:

De-acolo a început totul! Momentul în care Dan Petrescu a fost pus la zid de patron și aproape demis

Interviu spectaculos cu Mihai Stoichiță: „Ce vrem, să ne distrugem propriii copii?!” + moment delicat cu selecționerul: „L-am văzut deprimat pe Rădoi. I-am spus «Băi, Mirele...»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
steaua.libera
steaua.libera  •  03 Noiembrie 2020, 17:52

Mare ajutor ce i-a dat Cristi Tanase lui Sumudică.. extraordinar cum se laudă singur

iung811
iung811  •  03 Noiembrie 2020, 17:48

Pe lângă faptul că asta e o știre de acum o sută de ani si ăștia nu mai știu ce să scrie sa va spălați pe creier cu regheblat sau guritabalbal, cei mai buni antrenori din țară!!!

192486884818821
Mihnea Ilie  •  03 Noiembrie 2020, 17:39

Sumudica asta,nu stie decat bataie,mitocanie,golaneala...si voi ziaristilor il ridicati in slavi zi de zi...mi,e greata de voi si de toate hahalerele astea din fotbalul romanesc...si nu numai...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează