INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII, OPTIMI

Maroc - Benin 1-1, 1-4 d. pen. // VIDEO Hakim Ziyech, eroul lui Ajax, a îngropat Marocul » A ratat un penalty în ultimele secunde ale timpului regulamentar!

Hakim Ziyech
Hakim Ziyech

Articol de - Publicat sambata, 06 iulie 2019 12:00

Hakim Ziyech, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Ajax în Champions League, a fost marea dezamăgire la naționala Marocului, eliminată de Benin, care nu trecuse niciodată de faza grupelor la CAN.

Sezonul trecut, Ajax a fost marea revelație, jucând semifinala Ligii Campionilor. Iar marocanul Hakim Ziyech a fost unul dintre cei mai buni jucători ai săi, fiind curtat acum de puterile fotbalului european.

La Cupa Africii, tocmai el a fost marea dezamăgire a naționalei. "Leii din Atlas", calificați în "optimi" după trei victorii în grupă fără să primească vreun gol, au fost eliminați surprinzător de Benin, care nu ajunsese niciodată în această fază: 1-1, 1-4 la penaltyuri, după ce marocanii au jucat ultimele 23 de minute ale prelungirilor în superioritate (Adenon, cartonaș roșu).

Ziyech ar fi putut marca golul decisiv în ultimele secunde ale timpului regulamentar. În minutul 90+6, atacantul în vârstă de 26 de ani a executat o lovitură de pedeapsă. Dacă ar fi transformat, Marocul ar fi fost în "sferturi". Dar a tras în bară!

În urma acestui eșec, selecționerul Hervé Renard a anunțat că părăsește selecționata magrebiană după trei ani.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10152929230479615
Alexandru Popa  •  06 Iulie 2019, 18:08
Postat de sorinache pe 06 Iulie 2019, 12:30

În ultima vreme *** nu ați mai avut timp de documentare. *** Se joaca Cup of Nation nu Cupa Africii, băieți. Cupa Africii se joaca iarna.

Șefu, tu ar trebui să te documentezi... FIFA a obligat CAF să se alinieze calendarului internațional, pentru a nu mai văduvi cluburile de mulți jucători africani în plin sezon (ianuarie-februarie)... De aceea Cupa Africii pe Națiuni se joacă acum vara, la fel ca EURO, Cupa Mondială, Copa America sau Gold Cup...

sorinache
sorinache  •  06 Iulie 2019, 12:30

În ultima vreme *** nu ați mai avut timp de documentare. *** Se joaca Cup of Nation nu Cupa Africii, băieți. Cupa Africii se joaca iarna.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează