CAMPIONATE  ·  FRANȚA - BRAZILIA 2-1

FRANȚA - BRAZILIA 2-1 // Marta Vieira da Silva, discurs FORMIDABIL după eliminarea de la Mondialul feminin: „Asta le cer fetelor! Plângeți la început pentru a putea zâmbi la final”

Marta Vieira da Silva
Marta Vieira da Silva

Luni, 24 Iunie

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL FEMININ // Naționala feminină a Braziliei a fost eliminată de la Campionatul Mondial de fotbal feminin. Sud-americancele au pierdut în fața Franței, scor 1-2.

Marta Vieira da Silva, 33 de ani, cea mai reprezentativă jucătoare a Braziliei, a oferit o reacție emoționantă după meci. Cel mai probabil, Marta a bifat ultima sa apariție la un turneu final.

Cu lacrimi în ochi și epuizată după încărcătura imensă a partidei cu Franța, Marta Vieira da Silva a vorbit despre viitorul naționalei feminine a Braziliei, solicitându-le tinerelor jucătoare să muncească mai mult pentru a readuce, pe viitor, Brazilia în top.

„E vorba despre a vrea mai mult, despre a te antrena mai mult, despre a avea mai mult grijă de tine. E vorba despre a fi pregătită să joci 90 de minute plus alte 30. Asta la cer fetelor. Nu va fi o Forminga pentru totdeauna! Nu va fi o Marta pentru totdeauna! Jocul nostru depinde de voi pentru ca această echipă să supraviețuiească. Gândiți-vă și prețuiți mai mult asta! Plângeți la început pentru a putea zâmbi la final!”, a declarat Marta.

Marta Vieira da Silva este văzută drept cea mai valoroasă fotbalistă a tuturor timpurilor, fiind desemnată de 6 ori jucătoarea anului.

Rezumatul partidei Franța - Brazilia 2-1

Vezi și: Schimb dur de replici între fotbalista Marta și un jurnalist german: „Dumnezeule, cum e posibil să uiți așa ceva? Am 16 goluri la Mondial, precum Klose al vostru!”Prodanca dă cărțile pe față! ADEVĂRUL despre relația cu Alexa și sexoasa brunetă din parcare

Libertatea

Comentarii (2)

maistor_kokir  •  24 Iunie 2019, 22:12

Gura mare, venele gatului mai ca explodeaza, sarmana femeie, stai calma e doar un meci de fotbal feminin! Barbatii se uita la fotbal masculin, iar femeile nu se uita la fotbal. Nu-ti lua rolul asa de tare in serios, sau macar nu ne arata noua, gesticuland cu degetele.

andrei.33  •  24 Iunie 2019, 21:36

Nu intereseaza pe nimeni aceasta competitie. Ne lasati.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1