INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO -

Massimiliano Allegri, după meciul cu Bologna: "Trebuia să-l înlocuiesc pe Cristiano"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 13:24

Juventus Torino s-a impus în fața celor de la Bologna, scor 2-0. Cristiano Ronaldo a fost integralist și a oferit o pasă de gol.

Antrenorul campioanei Italiei, Massimiliano Allegri, a vorbit după meci despre gradul de implicare al Balonului de Aur și despre modul în care s-a integrat. 

"Trebuia să-l înlocuiesc pe Cristiano, dar își dorea mult prea mult să marcheze. A jucat foarte bine și m-a convins să îl păstrez până la final pe teren. Voiam să se odihnească, ne așteaptă un program dificil. E mult mai greu să joci în Italia. Sunt extrem de mulțumit cu ce a realizat până în acest moment. Este un campion!

Mă bucură mult legătura creată între el și Dybala. Astăzi au colaborat perfect. Relațiile de joc sunt din ce în ce mai bune", a declarat Allegri la finalul partidei cu Bologna.

3
goluri a marcat Ronaldo în cele 6 partide jucate pentru Juventus în Serie A

Vezi și: Andrei Radu, căpitanul naționalei U21, debut excelent în Serie A » Laude în Gazzetta dello Sport + Ce notă a primit portarul român

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează