INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ESPANYOL 1-1

Lahoz chiar a făcut praf derby-ul » Record! Câte minute au fost irosite la Barcelona - Espanyol

Mateu Lahoz, la Barcelona - Espanyol/ foto Imago Images
Mateu Lahoz, la Barcelona - Espanyol/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2023 19:22 / Actualizat duminica, 01 ianuarie 2023 19:55

După prestația controversată a arbitrului Mateu Lahoz la meciul Barcelona - Espanyol 1-1, catalanii au dezvăluit câte minute s-au irosit pe parcursul derby-ului local.

Partida a fost oprită timp de 19 minute și 20 de secunde, un record, potrivit Sport.es. Acest fapt s-a datorat lui Mateu Lahoz, care a întrerupt meciul de nenumărate ori, deși jocul nu a fost extrem de dur.

„Messi a omorât moda” » Ținuta de Revelion a argentinianului a făcut valuri
REVELION
„Messi a omorât moda” » Ținuta de Revelion a argentinianului a făcut valuri

„Centralul” a arătat 14 cartonașe galbene și două roșii, iar la final a decis să acorde 9 minute de prelungiri, un timp asemănător cu ce s-a întâmplat la Campionatul Mondial. 

Jocul a fost întrerupt cel mai mult după minutul 73, când Joselu a egalat din penalty. Din acel moment, s-au arătat două cartonașe roșii și 8 galbene, au avut loc trei ferestre de schimbări și jocul a fost întrerupt din cauza analizelor VAR.

Mateu Lahoz, decizii bizare la Barcelona - Espanyol

Mateu Lahoz a luat niște decizii ciudate pe final de meci, care au înfuriat publicul de pe Camp Nou. Totul a început în minutul 78, când Jordi Alba a fost eliminat. Fundașul Barcelonei a văzut două cartonașe galbene în 4 minute pentru proteste, fără să fi comis vreun fault.

Deciziile ciudate ale lui Mateu Lahoz au continuat. În minutul 81, a eliminat doi jucători de la Espanyol în aceeași fază. Lui Vinicius Souza i-a arătat al doilea galben pentru un fault din spate, iar lui Cabrera pentru că l-a lovit pe Lewandowski, aflat în cădere.

După ce a arătat cele două cartonașe roșii, meciul a fost întrerupt aproximativ 4 minute, perioadă în care publicul de pe Camp Nou părea că nu înțelege ce se întâmplă, iar jucătorii lui Espanyol protestau.

Lahoz a fost chemat la marginea terenului și a revăzut faza în care Cabrera l-a lovit pe Lewandowski. Arbitrul a decis că lovitura a fost fără intenție și a anulat cartonașul roșu al acestuia, astfel că cele două echipe au terminat meciul cu 10 oameni pe teren.

VIDEO. Rezumat Barcelona - Espanyol 1-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Guardiola le-a stricat Revelionul fanilor lui Manchester City! A făcut anunțul în ultima zi din 2022

Arsenal a bătut palma pentru primul mare transfer al iernii » Devine cel mai scump jucător din istoria țării lui

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
flob
flob  •  02 Ianuarie 2023, 21:02

In loc sa ii dea roșu, s-a văzut intenția de lovire, i-a anulat galbenul. Arbitrul asta nu poate arbitra nici în ligile inferioare, însă este ținut el cu un scop.

flob
flob  •  02 Ianuarie 2023, 21:01
Postat de procter pe 01 Ianuarie 2023, 23:25

Toti Jucatorii de la *** merita galbene si rosii ptr proteste la arbitru si ptr simulari.

Tu ai inceput sa te uiți la fotbal de ieri?

atthur
atthur  •  02 Ianuarie 2023, 07:15

Mie mi s-a părut un arbitraj corect!!!Ce,dacă nu faultezi,nu poți să iei "roșu "????Doar pe imagini s-a văzut clar că jordi comenta și după primul "galben".Ca Barcelona n-a fost în stare să marcheze pentru 2-0,e doar vina ei.Penalty-ul este indiscutabil,iar minutele de prelungure au fist 9 și de fapt a lăsat 12 minute,că tot mai lăsa câte un atac,dar degeaba...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close