INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA AUGSBURG - DORTMUND 2-1

Matthias Sammer taie în carne vie! Dezastru în Bundesliga pentru Borussia Dortmund: ”Doi jucători habar n-au ce fac”

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2019 09:23

Augsburg - Dortmund 2-1. Fostul internațional Matthias Sammer, consilierul clubului Borussia Dortmund, a dat de pământ cu jucătorii, ”sunt neglijenți și imaturi”, arătându-i cu degetul în special pe puștii Hakimi, 20 de ani, și Sancho, 18 ani.

Elanul care a purtat-o pe Borussia Dortmund din victorie în victorie în prima parte a sezonului pare să se fi risipit. Cupa Germaniei e deja istorie.

Din Liga Campionilor e aproape eliminată, după 0-3 cu Tottenham în prima manșă a "optimilor". Iar în Bundesliga a dat cu piciorul unui avans considerabil, 9 puncte la un moment față de Bayern în fruntea clasamentului.

Vineri seară, la 1-2 cu Augsburg, fostul său jucător, Matthias Sammer, acum expert Eurosport, a tăiat în carne vie:

"Nu picioarele au decis meciul, ci capul. Întrebarea este dacă galben-negrii au știut ce-i așteaptă aici. Hakimi și Sancho, cu siguranță nu! În timp ce amfitrionii s-au bătut pentru supraviețuiere, ei doar și-au dorit victoria. Sunt imaturi și neglijenți".

Nici revenirea lui Marco Reus în primul unsprezece, după o ruptură musculară care l-a ținut câteva săptămâni pe margine, n-a adus plusul așteptat. Golul oaspeților a venit abia după schimbarea lui, marcat de înlocuitorul Alcacer.

"Poate că lipsește un 0,1%. Dar acest procent, cât de mic, e decisiv în cele mai multe cazuri", crede Sammer, al cărui verdict a picat ca o ghilotină: "La ora actuală, Dortmund n-are față de campioană". 

bundesliga

2goluri i-a înscris Dong-Won Ji Borussiei. Sud-coreeanul a jucat pentru Dortmund în sezonul 2014-2015

0victorii avea Augsburg pe teren propriu în precedentele 7 întâlniri directe cu Borussia din campionat

"E dureros. Ne-am înscris singuri golurile, urmare a două greșeli personale. Apoi e greu să revii, fiindcă adversarul se concentrezează în defensivă"
Marco Reus, atacant Dortmund

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
1734769259936803
Cezar Căruntu  •  03 Martie 2019, 18:42

Singura diferență dintre Sammer și Jiji e că primul a jucat fotbal. Care la 18 ani nu juca la Dortmund, ci la amatorii de la Dynamo Dresda. Unde înscria 8 goluri în campionat din poziția de atacant în primul sezon. La fel ca Sancho, pe care îl desființează acum, dar care e mijlocaș și care mai are de jucat etape bune din sezon. Asta e, când n-ai cap, n-ai, oricât de mare fotbalist ai fi fost.

gabri80el
gabri80el  •  02 Martie 2019, 14:53

Mor pe asemenea *** cand isi arunca vina in gradina altcuiva aratandu si neputinta .mai avea putin si dadea vina pe vreme.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabri80el
gabri80el  •  02 Martie 2019, 14:51

Ce antrenor! Se pare ca nu i departe de nivelul Romaniei .Adica i a criticat dar nu a facut nimic sa i schimbe.Se vedea de la o posta ca trebuia facuta o schimbare.Probabil se concentra mai mult pe UCL ca aici era absent.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează