INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

JUVENTUS // Matthijs de Ligt și-a decis viitorul! Semnează pe 5 ani cu Juventus pentru un salariu de 8 milioane + Real Madrid ofertă de 55 de milioane pentru Donny van de Beek

Matthijs de Ligt // FOTO: Guliver/GettyImages
Matthijs de Ligt // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2019 09:52

Matthijs de Ligt, fundașul olandez de 19 ani dorit de toate cluburile din Europa, semnează un contract cu Juventus pe 5 sezoane, cu 8 milioane de euro salariu anual net și 4 milioane bonusuri. Ajax așteaptă minimum 75 de milioane.

Nu mai e nicio îndoială. Noul club al lui Matthijs de Ligt nu va fi nici Barcelona, nici PSG. Căpitanul lui Ajax va ajunge la Juventus.Acordul cu stoperul în vârstă de 19 ani este total.

Contract pe cinci sezoane, cu 8 milioane de euro salariu anual net, plus patru milioane bonusuri, anunță simultan Sky Italia și De Telegraaf. În câteva zile, bianconerii îl vor avea pe De Ligt. Înțelegerea cu Ajax e aproape. Pentru 75 de milioane.

De curând, într-un interviu pentru Voetbal International, Matthijs făcea o dezvăluire. Indica exact unde se va duce:

„M-am întâlnit cu prietenii și ne-am adus aminte de copilărie. Și am ajuns la concluzia că atunci când eram mic și jucam fotbal în grădină, îmi doream să fiu Cristiano Ronaldo. Era în perioada când el era la Manchester United. De altfel, primul meu tricou din fotbal a fost al lu”. De acum, va evolua alături de Cristiano. Idolul său.

150.000.000 €va fi clauza de reziliere a contractului lui De Ligt cu Juventus

55 de meciuria jucat Matthijs sezonul trecut la Ajax (7 goluri și 4 pase decisive)

Van de Beek la Real: 55 de milioane

Potrivit De Telegraaf, Real Madrid a făcut deja o ofertă pentru mijlocașul Donny van de Beek, 22 de ani, a anunțat Marc Overmars, directorul sportiv al lui Ajax. O propunere de 55 de milioane de euro.

donny van de beek

Ar fi al treilea jucător vândut de „lăncieri”, după Frenkie de Jong la Barcelona (75 de milioane, cu 11 milioane bonusuri) și De Ligt la Juventus (probabil 75 de milioane). Clubul batav ar câștiga pentru ei 205 milioane.

Citește și:

Gianluigi Buffon, transfer spectaculos: revine la Juventus! Campioana Italiei îi mai aduce pe Matthijs de Ligt și Adrien Rabiot

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează