INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mauro Icardi la Napoli // Asalt într-un mercato incendiar » Carlo Ancelotti vrea cel mai disputat atacant din Serie A!

Mauro Icardi
Mauro Icardi

Articol de - Publicat sambata, 06 iulie 2019 10:44

Clubul napolitan oferă 60 de milioane de euro pentru Mauro Icardi, vârful argentinian aflat în conflict cu Inter. Dar Juventus nu renunță.

Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, vrea în sfârșit să facă o echipă capabilă să câștige titlul în Serie A după 30 de ani.

L-a luat pe Manolas, pentru care a plătit Romei 36 de milioane de euro, încearcă să-l cumpere pe James Rodríguez de la Real Madrid și e gata de  asaltul final la Mauro Icardi, cea mai importantă țintă.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Napoli oferă 60 de milioane de euro pentru atacantul argentinian aflat în conflict cu Inter și pe care Antonio Conte nu-l mai dorește la echipa nerazzurra.

Însă Juventus nu renunță nici ea la ideea de a-l transfera pe Icardi. De altfel, directorul sportiv Fabio Paratici s-ar fi întâlnit cu Wanda Nara, soția și impresarul jucătorului sud-american, pentru a o convinge să aleagă campioana.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează