INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Max Allegri la AS Roma?! Dacă pierde cu Juventus, Fonseca e out

AS Roma negociază cu Massimiliano Allegri
AS Roma negociază cu Massimiliano Allegri

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2020 11:52 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 11:52

AS Roma negociază cu Massimiliano Allegri. Nici n-a început bine sezonul în Serie A și se pregătește prima schimbare de antrenor. 

Noul proprietar al clubului giallorosso, William Friedkin, nu e mulțumit de Paulo Fonseca, în pericol să-și piardă postul dacă e învins de Juventus. 

"Max e disponibil să evalueze noul proiect și simte dorul adrenalinei din teren, după un an sabatic. Nu e o chestiune de bani, deși pretențiile lui Allegri sunt consistente, zece milioane de euro pe an", a dezvăluit Corriere dello Sport. 

Tehnicianul de 53 de ani s-a mai aflat în discuții cu PSG și cu Inter în vară, în timp ce AS Roma a avut contacte cu Maurizio Sarri și, la Londra, cu Ralf Rangnick.

Gent - Dinamo Kiev 1-2. Mircea Lucescu e „rege” în Ucraina: a depășit recordul lui Lobanovski!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close