INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Maxi Lopez acuzat de rasism în Brazilia

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2009 00:00

Atacantul argentinian Maxi Lopez, de la Gremio, a fost acuzat de rasism de milocaşul Elicarlos, de la Cruzeiro, după prima manşa a semifinalelor Copei Libertadores, meci disputat miercuri, relatează Reuters.

"Atacantul Maxi Lopez mi-a spus că sunt o maimuţă", a declarat Elicarlos după ce Cruzeiro a câştigat cu 3-1 meciul disputat în Belo Horizonte, precizând că a raportat incidentul la poliţie.

Elicarlos, jucător de culoare, a avut un conflict pe teren cu Lopez, fostul jucător de la River Plate şi Barcelona, iar mai mulţi jucători de la Cruzeiro s-au implicat.

Imaginile televizate l-au surprins pe Lopez şi pe antrenorul lui Gremio, Paulo Autuori, alături de alţi fotbalişti ai echipei, în timp ce coborau din autocarul păzit de forţele de ordine pentru a da declaraţii poliţiştilor aflaţi la stadion, după care au plecat spre hotel. 

În 2005, fundaşul argentinian Leandro Desabato a fost ţinut 40 de ore la poliţie după ce a jignit un jucător în timpul unei partide din Copa Libertadores.

Sursă: NewsIn

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează