INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mazzarri la Inter, Allegri la Roma » Caruselul antrenorilor pregăteşte mutări importante la vară

După 3 sezoane la Milan, în care a luat un titlu și o Supercupă, Allegri e atras de AS Roma // Foto: Reuters
După 3 sezoane la Milan, în care a luat un titlu și o Supercupă, Allegri e atras de AS Roma // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 19 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 18 mai 2013 20:53

Deşi i s-a oferit prelungirea acordului şi 4 milioane E salariu, antrenorul lui Napoli ar fi ales trupa lui Chivu şi un contract mai mic, iar Lobonţ va lucra cu tehnicianul lui Milan.

Dacă Juventus merge mai departe de mîna lui Conte pentru a ataca al treilea scudetto la rînd, rivalele pregătesc o vară fierbinte. Milan, Inter, Napoli şi Roma au mari şanse să aibă antrenor nou în sezonul viitor, Allegri, Stramaccioni, Mazzarri şi Andreazzoli fiind deja cu valizele făcute.

Deşi mulţi au luat ca pe o glumă anunţul lui Berlusconi, Allegri chiar pleacă de pe San Siro. Ar fi semnat pe 3 sezoane cu AS Roma, unde ar lua 2,8 milioane de euro anual ca succesor al lui Andreazzoli. Post vizat şi de Mazzarri, despre care se zice că merge la două capete.

A refuzat superoferta de 4 milioane anual făcută de vicecampioană şi e tentat să meargă în haosul de la Inter pentru 3,5 milioane pînă în 2016. Iar Napoli ar intra pe mîna lui Di Matteo, ex-cîştigător al Ligii cu Chelsea în 2012.

"Cred că ar putea să mă aresteze, pentru că după ceea ce a scris presa am semnat deja şi cu Roma, şi cu Inter" ( Walter Mazzarri, antrenor Napoli)

572078-schimbari-antrenori.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
buzucm
buzucm  •  19 Mai 2013, 11:31

mazarri e aproape de roma, inter merge mai departe cu stramaccioni

valiii
valiii  •  19 Mai 2013, 08:01

di matteo la napoli cred ca ar fii excelent,napoli daca isi pastreaza lotul +una sau doua achizitii bune se bate lejer la titlu ca si anul asta recent incheiat de altfel

blade_mrn
blade_mrn  •  19 Mai 2013, 01:48

Van basten nu e in carti la milan...daca pleaca allegri, (putin probabil dupa rezultatele bune de anul asta - berlusconi pune doar putina presiune) favoriti sunt montella si seedorf...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează