INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Mbappe, nemulțumit de jocul echipei sale: „Și eu, și Messi, și Neymar trebuie să facem mai mult. Nu ne putem ascunde”

Mbappe, alături de Messi și Neymar // Foto: Getty Images
Mbappe, alături de Messi și Neymar // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2021 13:09 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 14:44

Kylian Mbappe, 22 de ani, atacantul lui PSG, a recunoscut că a fost dezamăgit de ratarea transferului la Real Madrid și recunoaște că s-a gândit să se retragă de la naționala Franței după Euro.

În timpul emisiunii „Amazon Dimanche Soir”, Kylian Mbappé i-a oferit un interviu lui Thierry Henry, golgeterul all-time al naționalei Franței. A acceptat să comenteze toate subiectele importante. Transferul ratat la Real Madrid, problemele de la PSG, dorința lui de a părăsi selecționata „cocoșilor galici” după Euro.

Kylian Mbappe, râzând: „Vorbesc foarte bine spaniola”

Atacantul în vârstă de 22 de ani spune că „am fost dezamăgit la început, în vară, când voiam să plec. Sunt parizian, mă simt minunat aici, dar îmi doream să descopăr și altceva”. Totuși, „nu jucam în liga a treia, eram și sunt la o echipă care vrea să câștige Liga Campionilor”. A acceptat râzând provocarea lui Henry:

„- Stăpânești bine limba spaniolă?

- Da, foarte bine. Nu poți fi un star internațional și să vorbești doar franceză. Dacă te duci în Spania și vorbești spaniola... Totul e mai bine.”

Eu egoist? Am cele mai multe assisturi în campionat și Ligă. E dovada că nu sunt egoist, nu mă gândesc doar să marchez goluri.

 - Kylian Mbappé, atacant PSG

Kylian Mbappe: „M-am certat cu părinții după Euro”

Știe că nu e totul cum ar trebui să fie la PSG, mai ales în faza defensivă: „Există momente când nu ne apărăm. Și eu, și Messi, și Neymar suntem conștienți că trebuie să facem mai mult, nu ne putem ascunde. E nevoie de efort, și noi suntem parte din jocul colectiv.”

Legat de „Les Bleus”, a dezvăluit că „m-am certat cu părinții după Euro. M-am întrebat dacă era momentul să renunț la națională, părinții au aflat și m-au sfătuit doar să mă concentrez pe jocul meu. Mi-am dat seama că numai demonstrând pe teren voi ieși mai puternic.”

Când ești în echipă cu Neymar și Messi, să te proclami singur «șeful» e prea îndrăzneț. Oricum, contează prea puțin cuvântul șef.

- Kylian Mbappé, atacant PSG

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Zlatan Ibrahimovic caută revanșa cu Liverpool și are o nouă ambiție: „Fac presiuni să rămân pe viață la Milan”

Situație critică pentru Răzvan Lucescu » Lăsat singur la PAOK?! „A greșit când s-a întors”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
michael
michael  •  06 Decembrie 2021, 17:07

Ce să mai faceți, oricum în vară vi se pierde urma, ”Mappe” la Real, |Messi va pleca și el pe unde apucă, rămâne Neymar cu ”fumurile” lui. Dacă veți câștiga Lique 1 este suficient, mai mult nu puteți. Dar e bine că are balta pește, asta e mai important pentru voi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează